Volt már, hogy a boltban direkt vagy véletlenül egy másik, olcsóbb termékkódot ütöttetek be? Lett következménye?
Figyelt kérdés
Tíz éve járok egy boltba, ma pedig életemben először kipróbáltam, hogy másik kódot ütöttem be a kruplira. Semmi nagy összegről nincs szó, max 200 ft eltérés lehet, tőlem jócskán többet szedtek le ott véletlenül az évek során, amit utólag vettem észre. Viszont kíváncsi vagyok, aki csinálta, aki nem figyelt oda és így lett, aztán hazament teljes nyugalomban, lett belőle valami utólag, vagy ha egyszer kisétáltál a boltból, onnantól már mindegy?szept. 29. 18:41
11/12 Metionin válasza:
Véletlenül elbaxtam párszor, amikor lassú volt a gép. Meg a Tescoban a scan & shop-nál vagy elfelejtettem csippantani a cuccot vagy nem vette be a kütyü, a kaszánál nem ellenőriztek és hazavittem ingyér 2 szál kolbászt meg egyszer asszem egy kenyeret.
12/12 anonim válasza:
#9 Kinek annyira unalmas az élete, hogy valaki 3-400 ft-os lopásán élvezkedik és büszkén megy a rendőrségre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!