Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mentetek el úgy randira hogy...

Mentetek el úgy randira hogy nem tudtátok mit akartok az illetotol?

Figyelt kérdés

szept. 27. 16:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Én nem a date to marry szabály szerint élek mert nem akarok házasodni hanem a date to get to know the person szabály szerint
szept. 27. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Most ezt magyarul..?
szept. 27. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az összes randinak ez a lényege. Mármint, hogy megismerd az illetőt.

Szerintem még (normális) randi nem végződött "holnap esküszünk!"-el. Kivéve, ha Las Vegas az otthonod.

szept. 27. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az utóbbi.

Dumálhatok vele randi előtt pár napot de hiába mert úgyis a személyes talin fog kiderülni minden. Átlagban sokan használnak filtert ami a kinézetükön torzít előnyös irányban aztán randin meg lehet teljesen máshogyan néz ki..

Ott látod az őszinte reakcióját nem pedig a sorok végére tett emojikból kell leszűrnöd, hogy most akkor okés és a pálya/téma.

szept. 27. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Milyen hulye kerdes ez?

Ki mondta ezt a date to marry faszsagot?

Legtobben epp azert randiznak, h megismerjek a masikat.

Igen, ha nem tudom eldonteni mit akarok, foleg elmegyek, h azutan el tudjam. Omfg

Ja, ketsegtelenul a legostobabb kerdes a mai napon👍🏻

szept. 27. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

A "date to marry" full mást jelent, mint itt a válaszolók hisznek. Nem azt jelenti, hogy ma randizok, holnap házasság, hanem hogy úgy randizol, hogy neked fontos a házasság. Nem 10 évig járni, aztán majd eldönteni, hogy TALÁN szeretnél-e egyszer házasodni és végül szétmenni, mert "nem ugyan arra tartottatok egy évtizeden keresztül.

Hanem eleve olyan emberekkel randizol, akikkel kölcsönösen tudjátok, hogy a másik házasodni/családot szeretne. Nem csak összejárogatni. Nem évekig gondolkozni.

szept. 27. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
14%

2

Ennyire nem tudsz angolul? XDD

Kérdező, én egyetértek veled. Nyilván jó, ha az ember tudja, hogy mit akar, de sok jó élménytől megfosztja magát, aki túlságosan mereven áll az ismerkedéshez.

szept. 27. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
volt ilyen, de azon esetekben 1 randi elég is volt a másikból.
szept. 27. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

7, ennyire nem tud a szajbaqrt kerdezo magyarul?😂

Lol, hat nem az a qrva anyanyelve?🤮

szept. 27. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!