Ha a volt élettársam lenyúlt tőlem majdnem 10 millió Ft-ot nincs semmi amivel meg lehetne győzni, hogy legalább valamennyit visszautaljon? (len részletesebben)
7 évig együtt éltünk.
Én 41 F ő 35N ha bármit számítana.
Ez 6 napja volt.
Igen sajnos tudta a PIN kódom a bankos APP-hoz. Igen hülye voltam h ennyire megbíztam benne. Én is tudom az övét de azzal önmagában nem érek semmit.
Visszanézve akkor utalta át magának amikor lefürödtem. És nem is léptem be a bankos APP-omba csak rá 3 napra.
Szóval miközben fürödtem átutalta a pénzt majd még aznap szakított, hogy már nem azt érzi mint régen stb stb. Hidegzuhany volt de most már nem is ő érdekel.
Sajnos azt mondja a rendőrség, és a bank is, hogy az olyan mintha én a saját tudtommal utaltam volna át, feljelentést tettem, de nem kötelezheti őt a rendőrség h utalja vissza, és a bank sem tudja visszafogni, az ő jóindulatán múlik h visszakapom e vagy sem.
Azt mondják ez kb olyan, mintha súlyos gondtalanságból saját tudatommal megadtam volna egy csalónak a banki adataimat.
A pénzem egy része le van kötve ami kb. ugyanúgy 10 millió ft.
De agyvérzést kapok ettől.
Telefont nem veszi fel, szerintem blokkolt és tiltott mindenhonnan, kerestem szüleinél, kerestem rokonainál, barátnőinél, de sehol.
Szülei azt mondták...hogy sajnálják a pénzt, de most a lányuk nagyon boldog az új barátjával, de! ha tovább járok hozzájuk még engem jelentenek fel.
Annyi viszont kiderült, hogy az új pasijának volt 4 milliós adóssága, egy része tuti arra ment el.
Gykorlatilag törődjek bele, hogy ellopta majdnem 10 millió Ft-omat?
10 millió? Mehet a feljelentés. Mire vársz??
Banknak is írd, hogy feltörtek, és követeled vissza a kiutalt összeget. Ennek semmmi köze a párkapcsolat témához. Ez egy jogi ügy, előbb rendőrségen a helye, utána meg a bíróságon.
Ez a nő egy igazi Kaméleon!
Szerintem csak a pénzed érdekelte! Soha nem volt szerelmes beléd, sőt érzései sincsenek... 😔 Amit javaslok a jövőben neked:
Titkold el a pénzed!
Ne bízz senkiben!
Keress egy olyan nőt, akit nem érdekel a pénz, és nem aranyásó! 💷💸💶💵💴💰 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!