Egy szülő fel tudja valaha is dolgozni, ha öngyilkos lesz a gyereke?
Ha már itt is beszélsz az öngyilkosságról, nem lesz belőle semmi. Ami nem baj. Az élet szép! Minél küzdelmesebb, annál szebb. Csak az a bajod, hogy az agy a túlélésre van berendezkedve. Ennél fogva, ha rendben, az elvárásoknak megfelelően mennek a dolgok, az agy azt nem jegyzi meg. Fel sem tűnik.
Hadd meséljek valamit. 65 vagyok. Ülök a tóparton egyik nap, már nem horgászom, csak csendesen szemlélődök. Arra gondolok,ha megunom, beülök a qurvajó autómba,hazamegyek a klassz házamba a csodás kis asszonykámhoz. Basszus! Micsoda jó sorom van! Aztán arra gondoltam, hogy 5 éve ugyanilyen jó sorom volt, csak nem vettem észre! Emlékszem, konstatáltam, hogy minden rendben, és a következő pillanatban már az új projekt megoldásán törtem az agyamat. Érted? Az ember nincs jelen a saját életében! Főleg manapság,amikor folyton a telefont buzerálja. Márpedig a telefont akkor tudja buzerálni, ha nincs megoldásra váró problémája. Érted? Ha ég a házad, nekiállsz oltani. Ha nem ég a házad, ha minden rendben, a jóból elmenekülsz telefonodba.
Kedves 23-as!
Nagyon valószínű, hogy meg fogom tenni. Egy szar ember vagyok. A családomon kívül csak egy-két embernek fogok hiányozni, sőt, lesznek olyanok is, akik örülni fognak annak, ha meghalok. De ezt érdemlem! Undorodom magamtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!