Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy szülő fel tudja valaha is...

Egy szülő fel tudja valaha is dolgozni, ha öngyilkos lesz a gyereke?

Figyelt kérdés

szept. 22. 15:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit? Az igazat?
szept. 22. 19:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Akit én ismerek, ő nem. Bár már akkor is csak csillagvizsgálónak hívták a lakótelepen, mikor még élt a gyereke. Minden reggel bement a kisbóttba, és már húzta is le a tüskét, bámult az égre.

Szóval na, azért voltak ott családi gondok is, nem csoda, hogy csóri gyerek úgy érezte, nincs kihez fordulnia, és inkább elintéute magát.

Azóta elvesztette a feleségét,munkáját, lakását... legutóbb az örökölt házat gyújtották magukra. Lányának a pereputtyánál él a kis alkesz.. bárcsak ne tudnám..

szept. 22. 19:50
 13/27 A kérdező kommentje:
#12 Ez borzalmas!
szept. 22. 20:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak anyád miatt akarsz élni, abba tönkremész, egy idegroncs leszel, járhatsz pszichiáterhez ha egyáltalán segít.
szept. 22. 21:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Azt még nem írtam, de több mentális problémám is van, ami kb. ellehetetleníti az életem. Jártam pszichiáterhez, többhöz is, nem segített. Voltam bentfekvős terápián, nem segített. Szedek gyógyszereket, nem segítenek. Leszoktam az alkoholról, költöztem is, nem segített. Rengeteg energiát belefektettem a gyógyulásomba és semmi eredmény.
szept. 22. 21:14
 16/27 anonim ***** válasza:
55%

Kedves kérdező!

A szülőket igen is nagyon megviseli egy ilyen eset, sosem teszik túl magukat rajta. Ismerek olyan szülőt akinek ezt tette a fia, szegény teljesen "megőrült", skizofrén lett, és sajnos 8 évvel a gyermeke halála után ugyan olyan módon távozott.

Az öngyilkosság egy végleges megoldás átmeneti problémákra. Az életnek van értelme, csak meg kell találni. Ha bármikor krízishelyzetben vagy 24 felett hívd a 116-123--as Lelki Segélyt, 24 év alatt pedig a Kék Vonalat a 116-111--es telefonszámon érheted el.

Nem vagy egyedül! :)

szept. 23. 16:55
 17/27 A kérdező kommentje:
Az enyém nem átmeneti probléma. Egy olyan dolgot követtem el, amit sose bocsátok meg magamnak, egy olyan emberrel, akibe reménytelenül szerelmes vagyok, de férjnél van. Barátok voltunk - az ő részéről legalábbis -, de megszakította velem a kapcsolatot és hallani se akar rólam.
szept. 23. 17:41
 18/27 anonim ***** válasza:
25%

Ne állj így hozzá.

Szerelem miatt nagyon sok dolgokra képesek az emberek. Ne légy ilyen szigorú magaddal!! Emberek vagyunk, hibázunk, tanulunk belőle. Értékes ember vagy, aki megérdemli, hogy éljen! :)

szept. 23. 20:09
 19/27 A kérdező kommentje:
Szar embernek érzem magam, nemcsak emiatt, úgy általában! Minden embert elmarok magam mellől, azokat is, akik jószándékkal segíteni akarnak. Ő is ilyen volt, mégis bunkó voltam vele. Ez megbocsájthatatlan!
szept. 23. 20:22
 20/27 anonim ***** válasza:
40%
Miért lenne megbocsáthatatlan? Túl szigorú vagy magaddal, és ez teljesen tönkretesz téged. Ahogy írtam emberek vagyunk, senki sem tökéletes.
szept. 23. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!