Mennyire tartod a kapcsolatot a gyerekkori barátaiddal?
Ha gyerekkor alatt a középiskolás éveket is értjük, akkor ott két baráti társaságom volt amik igazából a mai napig viszonylag jól egyben vannak így lassan 20 év után is. A mai napig rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, találkozunk, utazunk együtt, volt akivel együtt költöztünk külföldre és mentünk egyetemre, később együtt is dolgoztunk, etc. Persze össze-vissza vagyunk, lakunk a világban, család, gyerekek, úgyhogy nehéz.
Ha az általános iskolát értjük alatta, akkor az akkori barátaim közül egy darabbal tartom a kapcsolatot, vele is úgy hogy szökőévente egyszer összefutunk pár órára. A többiekkel megtippelni se tudom, hogy mi van.
Az általános iskola előtti tehát tényleg kábé a homokozós játszótársaim közül senkivel nem tudom, hogy mi van. Illetve de, egy lánnyal, akinek az oviban sorbanállás közben a kezét fogtam, de róla is csak azért tudok mert a bátyjával teljesen véletlenül munka kapcsán összefutottam, rájöttünk hogy honnan ismerjük egymást és akkor kiderült az is, hogy mi van a húgával.
Közülük egyedül egy valaki maradt meg, a többiekkel elég hamar megszűnt/elhidegült a kapcsolat.
Az az egy valaki pedig több, mint 12 éve a legjobb barátom. Nagyjából havonta megbeszélünk egy délutánt, amit együtt töltünk, azt végig beszéljük, közben iszunk valamit (limonádé, tea, forrócsoki) és sétálunk. Míg nem találkozunk, meg neten írogatunk, ha úgy van, bár legtöbbször csak annyit beszélünk meg, hol és mikor találkozunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!