Mennyire népszerű a gyakori kérdések oldal manapság?
Figyelt kérdés
Sajnos én azt látom egyre kevesebben használják, inkább áttértek az amerikai félanonim változatraszept. 20. 06:48
21/21 anonim válasza:
Igen, ő lesz az. Mentális bajokban tarol és emberekben, pont ahol a legnagyobb a nyomor, ott generálja még jobban. Szerintem papiros elmebeteg lehet, a leginkább rosszindulatú fajtából. Nagyon gyógyszer ellenes szóval tuti valamit szedetnek vele erőből. Kávésban is láttam, 100 feletti válasz lett szétbombázva általa, igaz ott utána mindenki bosszúlepontozott :D De ő kezdte. Ja és nagyon tenyérbemászó, ütnivaló stílusa van. 100%-ra érzem hogy személyiségzavaros, de biztos lehet ott még más is. A törlés meg sajnos azért lehetséges, mert több accountról jelentget. Meg olyat is láttam tőle hogy pár perces eltérésekkel ugrik rá 1-1 emberre és gyalázza, vagy nyílt, vagy passzív agresszív erőszakkal. Akár kérdezőre is. Nagyon nagyon el kéne takarítani, bár ha rajtam múlna az életből is az ilyet. Élőbe se lehet jobb, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!