Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire népszerű a gyakori...

Mennyire népszerű a gyakori kérdések oldal manapság?

Figyelt kérdés
Sajnos én azt látom egyre kevesebben használják, inkább áttértek az amerikai félanonim változatra
szept. 20. 06:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyre kevesebb a kérdés meg a válasz is. Én is már csak akkor használom, ha az irodában szünetet tartok.

Mi értelme van itt hosszabb időt eltölteni? A többsége totál átlagos képességű, általában nem is ért az adott témához, csak feljön beszólni a kérdezőnek, mert itt nem tudják pofán vágni.

A többségnek egy 4 soros kifejtés értelmezése is gondot okoz. Nem beszélve a rengeteg sötét, arrogáns irodista nőről meg a hobbipszichológusról.

szept. 20. 11:08
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Én az anonímitást élvezem benne. Már olyan ritka, hogy valahol lehet anonímnak lenni.

Nem gondolom, hogy itt bárki tudományos infókat keresne, vagy specializált tudást.

Ez egy pletyka közeg, kb ilyen szinten lesznek a beszélgetések.

Azt viszont lehet látni, ha valaki trollkodik, vagy feszkót gyárt mert le van pontozva, nem csak a válasz, de maga az account is.

szept. 20. 18:27
 13/21 anonim ***** válasza:
12: Pont hogy nem, mert itt akkor pontoznak le, ha nem értenek veled egyet. Az összes f*szméregetős kérdésben pont az van lepontozva aki szerint nem számít, meg igazából sokszor ilyen józan paraszti ésszel is felfogható dolgokon is lepontoznak. Sokaknak több fiókja is van, itt mégis hogyan tudnád megmondani, hogy ki trollkodik és ki nem? A toplistásnak konkrétan egyetlen egy darab kérdése sincsen, csak válasza, legalábbis akkor úgyvolt, amikor utoljára néztem.
szept. 21. 10:52
 14/21 anonim ***** válasza:

A lepontozás csakis 1-1 kategóriát, és azon belül is leginkább az ottani törzsközösség színvonalát jelzi. Vannak békés és normális helyek, ahol a legtöbb hasznos válasz zöld. Meg vannak olyan nyomorult helyek, ahol az ottani arrogáns, nagyképű többség az összes nekik nem tetsző választ lepontozzák. És mellé folyamatosan szidják, pocskondiázzák a másképp gondolkodókat, azok a szabálytalan és alja válaszok meg zöldek. Plusz amit a 13-as is mond, sokan ezt több fiókból űzik.

Na és pl ez is ez, hogy ilyen ocsmány egó verseny lett, meg a szabályokat sorra hágják át és már nem igazán van retorzió, egyre inkább elűzte a normális embereket. A többség aki maradt, az vagy még nem ment el mert mondjuk megszokásból jár ide, vagy kifejezeten ezekben a csatározásokban érdekelt, és az köti ide.

szept. 21. 11:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyre kevésbé népszerű, ez már egy jó ideje így van, csak szerintem az utóbbi hónapokban lett ez ennyire szembe ötlő.

Egyrészt, mert erősek az alternatívák, ahová egyre többen át is mennek inkább, másrészt az itteni felhozatal sem a régi már. Nagyon sok a kamukérdés, vagy az olyan, ami csakis kattintásnövelő céllal születik, az utóbbiak ráadásul nem is biztos, hogy mezei tagok által. Egyre kevesebb az olyan kérdés, ami alatt ne kapnának össze a tagok, és onnantól ne a veszekedés menne inkább. Ez pedig főként azért rossz, mert a kérdések száma is elég szépen visszaesett, és könnyű felismerni, hogy sokszor bizonyos kérdések ugyanattól az embertől vannak.

szept. 22. 11:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Visszajött az a tenyérbemászó provokatív nőszemély is, aki folyton úgy akar vitát nyerni hogy van vagy 8-10 75%-os accountja, és az összes ellenvéleményt pirosba lepontozza. Közben provokálja az ellentétes véleményt írókat is arrogáns, nagyképű, undorító stílusban. Gyakorlatilag álkérdéseket tesz fel és magával beszélget, azt pontozza fel, másokat meg le. Na pl hogy az ilyenek nincsenek kitiltva, az is hatalmas probléma.
szept. 22. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16:

örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet, hogy visszatért a 75%-os nő. A lepontozásból visszább vett, de mintha most szókimondóbb, így megosztóbb lenne, mint a szünete előtt.

És egyetértek.. az ilyenek tiltása igazán sokan javítana az oldal minőségén.

szept. 28. 18:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát undorító amit művel. Ugye már ott kezdődik hogy szabálytalan a több account. Ha meg magával elkezd beszélgetni, magát erősíteni meg, az többszörösen szabálytalan. Arról nem is szólva, hogy félrevezetni az embereket is szabálytalan, szándékosan káros válaszokat ad sokszor, és erőből veri végig a lepontozással meg tenyérbemászó kötekedéssel, magát több accról dicsérgetéssel. A hab a tortán hogy gyakorlatilag bármilyen félig meddig szabálytalan kommentet letarol, mert a sok accjával rányomja a jelentést. Nekem is törlődött így kommentem, ahol felhívtam a kérdés alatt a figyelmet hogy ki ez mi ez és eszerint vegyék figyelembe a válaszát. Rendesen kártékony és toxikus személy, meg már elmebajjal határos a viselkedése is sokszor.
szept. 28. 22:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és most vagy van egy követője, vagy új accokat farmol. Mert ugyanezt látom jelenleg 50%os lepontozással is, hogy pár perc alatt rádobódik emberekre vagy 3-4-5 (mindig a megfelelő mennyiség hogy erősen piros legyen). Főleg ilyen mentális témáknál, rossz kedv stb. Gyönyörű kilátások.
szept. 29. 09:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam/gondoltam, hogy azok az 50%-osak is az övéi lennének, de most, hogy mondod, valóban sok pirosat kaptam tőlük is az utóbbi időben. Teljesen egyetértek veled, mindegyik kommenteddel. (csak zárójelben jegyezném meg, hogy az viszont gyanús, hogy olyan válaszod tűnt el, amiben másokat figyelmeztetsz erről a káros jelenségről, illetőről. Kicsit fura, hogy őt védték..)

Mentális egészséget érintő témákon szokott végigmenni (főként depresszióról szólóakon), kávésokon (szerinte a kávé egy méreg :D erről oldalakon keresztül veszekedett többekkel pár hónapja, de ott nem segített rajta, hogy volt vagy 3-5 felhasználója).

okt. 31. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!