Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Havonta körülbelül mennyit...

Havonta körülbelül mennyit költesz élelmiszerekre vagy éttermekre?

Figyelt kérdés
szept. 18. 17:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, még írhattok, közben én is megnéztem amióta számolom, hogy mennyit költök

87,000 Júliusban (étterem kb 45% főzés 55%)

104,000 augusztusban (étterem 50% - főzés 50%)

Eddig szeptember 18-ig 59,500 (90% főzés, 10% étterem)

Viszont szeptember eleje óta egy új országban vagyok.

szept. 19. 00:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Éttermen és rendelésen kívül tudatos étkezéssel 80-E magasságában, illetve most a hónapban 4-szer rendeltem összesen k.b. 7-E értékben. Jobb anyagi helyzetben voltam, kezdtem megunni a főzést, és ráadásul mostantól kapok bérletet. Emlékeim szerint augusztusig 7-szer voltam magyaros étteremben utazások alatt, szinte havi 1-nek tűnik így. Egy kivétellel a fogyasztás két fogással és itallal 6.000-8.000 közötti értékben jön ki, a kivétel egy olcsóbb 5-E alatti menüs hely volt.

Terveztem még legalább két utazást az évre, de tragédia miatt most el kell zárnom a csapot.

35/F

szept. 19. 08:43
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 sajnálom! Remélem, hogy sikerül kilábalni ebből a tragédiából!

Engem is egyfajta tragédia ért nem rég, kiraboltak tegnap, és bár minden supportot megkaptam a kártyaszolgáltatómtól, 40.000 Ft ugrott ki az ablakon, valamifajta zsebtolvaj lehetett, pedig én mindig figyelek.

szept. 21. 07:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!