Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Folytatnatok vele a beszélgetést?

Folytatnatok vele a beszélgetést?

Figyelt kérdés
Van egy srác tinderen akivel elhalt a beszélgetés. Nem is nagyon kérdezett tőlem meg stb és ma újra rám írt és a fejéhez vágta hogy én ghostoltam őt amikor az utolsó dolog amit írt annyi volt hogy: rendben. Aztán a fejemhez vágta hogy unalmas vagyok h nem tudok egy beszélgetést fenntartani és h utánam miután írtam neki egy nagyon jó randira ment

tegnap 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Offos
tegnap 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de miért merült fel egyáltalán a kérdés, hogy még beszéljetek?

Nem volt jó a beszélgetéels, ő nem érdeklődött, aztán egyértelműen kifejezte, hogy nem érdekled, még hibásnak is megpróbált beállítani, hogy ne kelljen magára vállalnia, hogy simán nem akar veled beszélni.

Mit akarsz még vele beszélni?

Az időjárást? Még arra se jó.

Nem tudom hogy most ennyire jól néz ki vagy mi tart vissza egy pillanatig is hogy meglásd az egyértelműt.

Hagyd a fenébe, keress mást...

tegnap 21:58
 3/4 anonim válasza:

Nem általánosítani akarok illetve a nőkkel sem beszélek. Csak férfiakkal. De egyre több ilyem férfi van🤣 alig ír valamit. Az jó/hm/🙂 vagy csak pár szó. Elhiszem ha valaki nem szeret beszélgetni írásban, de egy kicsit erőltesse meg magát. Na szóval ugyanígy megkaptam én is, hogy én nem tudok kommunikálni. Annyit írtam neki, hogy én? Nézd már vissza a beszélgetést te szerencsétlen🤣🤣 te írsz szavakat, még egy mondatot se tudsz írni😂

Na aztán én milyen bunkó vagyok.

tegnap 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

(Vissza)kérdezni sem tudott, beszélgetést se fenntartani, és sértettségében még neked szólt be.

tegnap 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!