Iskolai úszáson ciki lesz,hogy a teljes testem le lett szőrtelenítve fiúként?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon szőrös vagyok és nyárra egy rokonunk,aki kozmetikus javasolta,hogy gyantázzuk le,ö meg is csinálta. Azóta már többször is gyantáztattam,nem igazán szeretnék visszaszőrösödni,viszont az osztálytársaim tavaly még szőrösen láttak.szept. 14. 05:32
1/9 anonim válasza:
Miért lenne az... én hála istennek nem nagyon vagyok szőrös. De én meg is bolondulék ha olyan lennék.
2/9 anonim válasza:
Hónaljat és intim részeket nagyon sok férfi szőrtelenít.
Mellet, hátat is szoktak - de ez már ritkább.
Alkart, lábat pedig kizárólag a transzvesztiták.
3/9 anonim válasza:
Kinézettől is függ, valakinél pont pozitív kisugárzást ad a szőr a testnek. Pont az úszóknál amúgy gyakori, de én nem ajánlom a gyantázást. Azt nem mondta el a gyantázó, hogy lehet mellékhatása és pláne ilyen fiatalon? Van egy osztálytársam, aki legyantázta és túl sok testedzést művelt... Egész életére kiölte a szőrét és felnőttként már bánja. Nem kéne, hogy te is így járj. Egyébként konkrétan a gyantázás szerint gáz is egy pasitól és egy fiatal sráctól is. Trimmelést javaslok nyíróval, az jobban is nézhet ki. Így igazából éretlen csigának is tűnhetsz.
6/9 anonim válasza:
Nem ciki, talán ha a lábad is teljesen sima az nem a legjobb, nekem nem férfias de lehet csak én gondolom így
7/9 anonim válasza:
Nem ciki, menő ha teljesen szőrtelen vagy! :) Főleg ha mindenhol egységesen szőrtelen vagy.
Én is mindent szőrtelenítek évek óta, lábam, karom is.
Régebben én is így izgultam, de aztán senki nem cikizett miatta. A sok szőr sokkal feltűnőbb volt, mint most a csupaszság. Azóta nekem sem volt nagyobb szőrzetem fél centisnél, sokkal jobb így leszőrtelenítve.
8/9 anonim válasza:
Miért lenne cini? Sok férfi szőrtelenít már.
9/9 anonim válasza:
Miért is lenne ciki?
Se annak nem kéne, hogy szőrös a farkad, se annak, hogy csupasz.
Szerintem már magának annak nem kéne cikinek lenni, hogy egymás előtt meztelenül vannak a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!