Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiatal férfinak nem ciki...

Fiatal férfinak nem ciki manapság ha nagyon szőrös a lába nem borotválja vagy trimmeli?

Figyelt kérdés
Nem gáz rövidnadrágot így felvenni? Ti trimmelitek vagy bototváljátok?

jún. 8. 07:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
én nem, de hogy mi számít nagyon szőrösnek azt nem tudom
jún. 8. 07:37
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem ciki,viszont én magamon nem szeretem,ezért eleinte csak rövidre nyírtam,most viszont már borotválom. Alapból nagyon szőrös vagyok sajnos.
jún. 8. 07:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Utcára, ide-oda menni nem hordok rövidnadrágot, strandra se járok, otthon meg nem számít. A fene se fogja a lábát borotválni.
jún. 8. 07:43
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Semmi ciki nincs benne, inkább az a ciki amikor a pálcika lábú nagy kondis gyúrós hülyegyerekek borotálják, és így olyan lábuk van, mint egy nőnek, mert persze a lábnap nem jön szóba. Pasi vagy, a pasik szőrösek. Nyugodtan meg lehet hagyni az alkaron, arcon borosta/szakáll, láb, és aki szereti az a felsőtestén is. Mindenki úgy viseli a szőrt magán ahogy szeretné.
jún. 8. 08:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jún. 8. 08:43
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

Ha versenykerékpáros vagy akkor nem ciki borotválni, mivel aerodinamikai megfontolása van.

Ha meleg vagy, akkor is normális.

Ha hetero férfi vagy, én a helyedben elfelejteném gyorsan mielőtt észrevenné valaki és elterjedne, mert akkor soha nem vakarod le magadról.

jún. 8. 08:47
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen hülyeséget írsz 6 os. 20 éve még azt mondtam volna,hogy igazad van,de manapság már ez,így totál baromság. Csak figyeld a strandokon,fürdőhelyeken,uszodákban. Sok férfi szőrtelenít és vannak akik lábat is. Változnak az idők,nem árt lépést tartani...
jún. 8. 09:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Baromság?

Nekem volt pár hónapja hogy kenni kellett a körmömet olyan lakkal ami megerősítette mert tépkedtem és ilyen enyhe rózsaszín árnyalata volt. Egyből az egész falu tudta hogy homi vagyok, pedig menyasszonyom van -.-

Elhiszem hogy vannak hetero férfik akik ennyire szőrtelenítenek (a testépítőkön kívül is), egyre több férfi sminkeli is magát, de hogy a többség rosszra gondol a láttán, az is biztos.

Az előítélet baromság, de az hogy a létére rávilágítottam, nem hiszem hogy az.

jún. 8. 09:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném,hogy az egész falu tudta volna,mondom ezt amiatt,mert én is használtam ilyet és senkit nem érdekelt. Ahogyan én sem a mások lábát figyelem,az enyémet sem figyelik,ha meg észreveszik mi van? Mindenki azt csinál amit akar,viszont a lényeg,hogy egyáltalán nem ciki a szőrtelenítés,ahogyan a szőrösség sem. Mindenkinek a saját döntése.
jún. 8. 09:24
 10/16 anonim ***** válasza:
16%
Cikinek éppen nem mondanám, de nem mutat túl jól, ha nagyon sok a szőr. Nyugodtan szőrtelenítheted, mert sokkal esztétikusabban fog kinézni. Ha nem akarod teljesen leborotválni, legalább trimmeld le rövidebbre.
jún. 8. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!