Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiatal férfinak nem ciki...

Fiatal férfinak nem ciki manapság ha nagyon szőrös a lába nem borotválja vagy trimmeli?

Figyelt kérdés
Nem gáz rövidnadrágot így felvenni? Ti trimmelitek vagy bototváljátok?

2024. jún. 8. 07:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Bocsi, hogy nőként válaszolok, feldobta a kérdésed.

Miért lenne ciki a szőr? Gondolom nem hupilila, nem vagy büdös, csimbókos meg saras. Az lenne ciki. Az ápolatlanság nem egyenlő a szőrösséggel.

28 vagyok, ha a férjem egy nap leborotvált lábakkal jelenne meg előttem, az agyam eldobnám, hogy mi baja lett. Pedig ha valaki, na ő aztán szőrtenger, szakállas, bajszos pasas. Egy hatalmas csincsilla. Egyedül a hónalját borotválja rendszeresen, mert így csökkenthető az izzadása, sokat edz.

Nyugodtan vegyél fel amit akarsz, az egészséges nőknek nem a lábszőröd számít (viszont van, aki szerint írtó szexi egy szőrös pasi, ami meg evolúció ugyanis erőteljesnek jelzi az egyedet, jó partinak az utódnemzésre).

Ha te magad nem érzed kényelmesnek, akkor trimmeld nyugodtan. De azt tartsd szem előtt, hogy a rendszeres borotválkozás csak megerősíti, folyamatosan borostás leszel ami viszket és a bőrödet is irritáltnak, száraznak érzed majd.

Szóval összességében nem, nem ciki.

2024. jún. 8. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Rohadt izmos és rohadt szőrös a lábam. Sose gondoltam eddig, hogy ciki lenne rövidnadrágban lennem. Nem hiszem hogy egy borotvált piszkafaláb kevésbé lenne ciki 😃
2024. jún. 8. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Egyátalán nem,inkább férfias .
2024. jún. 8. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Enyém nagyon szőrös, de vagy 15 éve senki sem szólt be emiatt, az is gyerekkoromban volt még, mert hamar szőrösödtem. Nem fogom borotválni.
2024. jún. 9. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, ha valaki nagyon szőrös lábakkal hord rövidnadrágot. (Mellesleg azt se tartom cikinek, ha bárki trimmeli vagy borotválja, mert úgy érzi jobban magát.)
2024. jún. 9. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Lányként imádom ha szőrös valaki a csupasz pasiktol pedig elfog a hányinger, de szo szerint..

Szerintem egy pasinak jol áll a szőr

2024. jún. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!