Fiatal férfinak nem ciki manapság ha nagyon szőrös a lába nem borotválja vagy trimmeli?
Bocsi, hogy nőként válaszolok, feldobta a kérdésed.
Miért lenne ciki a szőr? Gondolom nem hupilila, nem vagy büdös, csimbókos meg saras. Az lenne ciki. Az ápolatlanság nem egyenlő a szőrösséggel.
28 vagyok, ha a férjem egy nap leborotvált lábakkal jelenne meg előttem, az agyam eldobnám, hogy mi baja lett. Pedig ha valaki, na ő aztán szőrtenger, szakállas, bajszos pasas. Egy hatalmas csincsilla. Egyedül a hónalját borotválja rendszeresen, mert így csökkenthető az izzadása, sokat edz.
Nyugodtan vegyél fel amit akarsz, az egészséges nőknek nem a lábszőröd számít (viszont van, aki szerint írtó szexi egy szőrös pasi, ami meg evolúció ugyanis erőteljesnek jelzi az egyedet, jó partinak az utódnemzésre).
Ha te magad nem érzed kényelmesnek, akkor trimmeld nyugodtan. De azt tartsd szem előtt, hogy a rendszeres borotválkozás csak megerősíti, folyamatosan borostás leszel ami viszket és a bőrödet is irritáltnak, száraznak érzed majd.
Szóval összességében nem, nem ciki.
Lányként imádom ha szőrös valaki a csupasz pasiktol pedig elfog a hányinger, de szo szerint..
Szerintem egy pasinak jol áll a szőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!