Hogyan lehetne minél több emberhez eljuttatni a történetet?
Pl ez is egy módja amit csinálsz
Én megnéztem
Elég elavult ez a blogolás téma. Ma már szerintem egy insta, tiktok videóval hamarabb, nagyobb közönséget tudsz elérni.
Tudom, hogy szégyenlős vagy, olvastam a blogodban, szóval tudom ez merész, viszont ez a blogolás téma egyrészt lassú, régi, kevés emberhez jut el és sajnos még kevesebbet tart meg.
Az írásod és a blog alapján, kedves embernek tűnsz és sajnálom hogy ilyen akadályokat állítot eléd az élet, azt is hogy nagyobb segítséged nincs nagyon. Látom, hogy erős vagy és próbálkozol, sose ad fel.
Ami a blogolást illeti, amíg nincs más addig írd. Esetleg képeket is tehetnél az írásaid mellé. Az adott témában, nem muszáj hogy látszódj rajta. És majd a későbbiekben, ha esetleg pl tiktokkon is elkezdesz tevékenykedni, belinkelheted a blogod, így az emberek jobban meg tudnak ismerni, tudnak kötődni hozzád.
Hajrá, ne add fel. 🤟😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!