Hogyan tudnék minél inkább eltávolodni a politikától (oldaltól/pártállástól függetlenül)?
A politikatol alapbol tavol áll mindenki, szoval inkabb az a kerdes hogy te miért kerültél közelebb?
Siman használom a hirportalokat, feszbukot, es rohogok egyet a politizalok posztján majd görgetek tovabb.
Mi ebben a nehez?
Szavazni is 20 eve voltam utoljára.
Hát ne nézegess ilyeneket 🤷
Érdekes, én telibe szrom és nem is jön velem szembe ilyen tartalom
Köszi, első válaszoló. Igazad van, kerülnöm kellene a Facebookot.
14:12 és 14:34
Alapvetően sem vagyok egy laza ember, nem tudom az ilyeneket könnyedén venni.
Egyszer belekeveredtem, és akkor egy ördögi körbe is kerültem egyúttal.
Ez egy az egyben paranoia. A félelmednek nincs racionális alapja, de mégis úgy érzed hogy megbénulsz tőle.
Az sem normális, hogy ki kell vonnod magad a politikai közéletünk híreiből (amik igenis fontosak, csak a birkát nem érdekli hogy mi zajlik körülötte) ahhoz, hogy funkcionálni tudj.
Én mielőbb elmennék szakemberhez, mert minél tovább vársz, annál nagyobb az esélye hogy rosszabbodik, sőt, hogy visszafordíthatatlan lesz.
Pláne hogy írod, hogy alapból szorongó típus vagy.
"Mi ebben a nehez?"
Az, hogy lassan már a kerítés is óriásplakátból van.
És? Rengeteg plakat mellett megyek el naponta, mégsem érdekel.
Ha kajás plakát mellett mész el egybol éhes leszel?
#8 Lehet, hogy te tökéletesen függetleníteni tudod magad minden külső ingertől, én teljesen megértem a kérdezőt, hogy nem tud szabadulni a háború miatti aggodalmaskodástól, ha mindenhol ez köszön szembe:
Nem nagyon van beleszólásod a nagyok dolgába, talán-talán a szavazásnál.
A saját életeddel kell foglalkoznod ahogy tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!