Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bódog Dániellel mi történhetett?

Bódog Dániellel mi történhetett?

Figyelt kérdés
Eltűnt, rosszullét. Elvileg látták a környéken, nem volt eszméleténél. Eddig nagyon hasonlit a sztori Ackermann Dávidére. Reménykedem, hogy előkerül épségben!

szept. 10. 23:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdés alatt ezt írták:

"Nem olvastam végig a kommenteket, viszont az anyuka Facebook posztja alatt, egy lányzó betett Dani tiktokjarol egy screnhotot... Es ott olyan posztok vannak, hogy "realizáltam, hogy apám elhagyott" Meg, hogy realizálta,h a családja utálja. Annyira sajnálom szegényt, biztoe vgyk benne, h nagyon értéktelennek érezte magat, es valszeg nem volt senki akihez fordulhatott volna. Sajnos en is voltam ilyen állapotba, pontosan a "csaladom" miatt,"

"Köszi, hogy megosztottad. Egy kis utánajárás után arra azt hiszem arra sikerült rájönnöm, hogy jó eséllyel nem volt heteroszexuális (Honnan sejtem? Sok meleg ismerősöm van Facebookon, és Danival a közös ismerősök száma egészen magas, és csak a meleg ismerősök közösek, ezt lescreenshotoltam tehát ha a család később törli Facebook-ját akkor is itt lesz.) Vajon a családja tudott erről? Ha igen, elfogadták őt? Ha igen, az nagyon jó, mert sajnos sok családban ez nem mindig van így. Nem ő lenne az első, akit a családja nehezen fogad el ilyen helyzetben. Az édesanyja nyilatkozata balesetet említett, amikor előkerült a fia holtteste. Én úgy vélem, az események alapján kicsi az esélye annak, hogy baleset történt. A folyóba ugrás és a dolgai hátrahagyása arra utalhat, hogy öngyilkossági szándék volt a háttérben, de természetesen nem lehetünk teljesen biztosak ebben. Bízom benne, hogy most már békére lelt. Akik pedig nem voltak mellette, amikor szüksége lett volna rájuk, talán egy napon elgondolkodnak mindezen."

szerintem is ez lehet a valóság, az hogy az anyja megkért, hogy ne találgassunk, és hogy balesetként lesz lezárva az egész, pont ezek miatt van. Ki szeretne bűntudatod érezni, hogy a saját fia talán többek között családi problémák miatt is úgy döntött, inkább véget vet az életének :( Ki szeretne kérdéseket kapni most, most hogy az ország fele követette az esemnyeket.

szept. 18. 16:32
 22/22 anonim ***** válasza:
#20 Az összes olyan ostoba vadállattól megfosztani azonnal az internetelérést, aki hamis teóriákat állít fel egy-egy adott emberről, mert unalmas az élete, és miközben mások aggódva keresik, ő azt figyeli, hogy meleg-e, illetve a többi hazugság amit állítottak róla, amíg nem volt biztos, hogy halott. Ezzel most nem rád céloztam #20-as hanem azokra a barmokra, akiktől olvastad redditen, Facebookon, stb.
szept. 19. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!