Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bódog Dániellel mi történhetett?

Bódog Dániellel mi történhetett?

Figyelt kérdés
Eltűnt, rosszullét. Elvileg látták a környéken, nem volt eszméleténél. Eddig nagyon hasonlit a sztori Ackermann Dávidére. Reménykedem, hogy előkerül épségben!

szept. 10. 23:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor is elolvashattad volna az előző 100 kérdés alatti válaszokat, tök fölösleges újra és újra és újra megkérdezni.
szept. 11. 10:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Ok
szept. 11. 11:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy a srác már nem él. Furcsa ez az egész. Az édesanyja rosszullétet említett a posztjában, aztán utána derült ki, hogy annál azért, komolyabb a dolog. Én arra tudok gondolni, hogy az a telefonhívás egy búcsú hívás volt. Az is furcsa, hogy vizesen ennyit gyalogolt és alig látták így.
szept. 11. 12:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos öngyilkosság volt mögötte, az, hogy milyen magánéleti probléma miatt azt nem tudjuk. Júliusban írta, hogy bűntudata volt, azt kellene kideríteni,hogy mi miatt.
szept. 18. 03:30
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
#14 Azt írta az édesanyja a Facebook oldalán, hogy baleset volt.
szept. 18. 08:23
 16/22 anonim ***** válasza:

15 azt mégsem írhatta, hogy öngyilkos lett, amíg nem állapították meg a halál okát.

Konkrétan azt írta, baleset érhette. Nem biztos.

szept. 18. 10:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Leugrott egy hídról, otthagyta az dolgait, majd megtalálták ott ahol. Áramütés végezhetett vele. Szerintem könnyű összerakni, hogy öngyilkos lett szegény.
szept. 18. 11:52
 18/22 anonim válasza:
58%

már meghalt..mindegy,mi miért történt vele,halott. szerintem,hogy mi volt a valódi oka ennek az egésznek,sosem tudjuk meg,elvitte magával az egész ügyet és az igazságot is,ha mondhatom így.

a tiktok repostjai alapján depressziós lehetett,nem is kicsit. szülőkkel kapcsolatos videók is voltak az újraközléseiben,nem kizárt,hogy velük is volt problémája. hárman voltak testvérek,a húga,az öccse és ő.lehet elnyomva,elveszve érezte magát a családban,lehet nem törődömek voltak felé a szülei,elhanyagolták.azt,hogy melyik nemhez vonzódhatott,és hogy ez is közrejátszott volna,erről nem fejtenék ki semmit,nem tudhatom igy nem titulálok el semmit.de ezen már kár magunkat törni és a miérteket keresni,ezt a srácot már semmi sem hozza vissza. A nem rég eltűnt Tóth Balázsnak is hasonló, szülőkkel kapcsolatos problémái voltak,olyan problémák,amiket senkinek sem kívánnék.

nyugodjon békében mint két lélek. 🕊

szept. 18. 12:13
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 Hogyan szűrted le a képei, és bejegyzései alapján, hogy meleg? Mert erősen erre célzol.
szept. 18. 14:25
 20/22 anonim válasza:
nem szűrtem le semmit,kedves utolsó. csak egy jó páran az édesanyja kommentszekciójában meg redditen is eltitulálták egy repostja alapján melegnek/valaki még azt is írta talán,hogy biszex lehetett a srác/,vagy hogy mindezek mögött az állt,hogy a családja nem akarta elfogadni melegként/biszexként. ez csak találgatás,amit nem én inditottam el most. sőt oda is írtam,hogy nem könyvelem el melegnek sem biszexnek,mert nem tudhatom az volt -e egyáltalán,vagy hogy emiatt történt az,ami. :)
szept. 18. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!