Ahogy sportoltam, rám futottak a kutyák, meg állott egy autó, de utánna elment ahogy közel értem hozzá. Miért volt ez?
Figyelt kérdés
Karate versenyre készültem, és őszintén mondva, eléggé komolyan veszem, szóval nappal és éjjel is futok, nagyjából 10,15-Kmh-t. Pont akkor éjjel futottam, amikor rohant nekem a sötétből egy sereg kutya, láttam hogy jön egy autó, és vészvényt mutattam a telómon keresztül, hogy hátha megáll. Megállott, de ahogy közel értem rögtön rá taposott a gázra, miért volt ez? Miért nem segített rajtam? Válaszokat köszönömszept. 8. 23:35
11/17 anonim válasza:
Én is kezdek fáradni, pedig sütöttem, kotyvasztottam, bokszot néztem, beszélgettem emberekkel és neteztem is. Fárasztó nap volt az igaz! :)
12/17 anonim válasza:
Amúgy ki szoktam menni futni éjszaka, nem mindig de kutyákkal még nem találkoztam! Viszont autó fékezett már be mellettem, meg volt hogy fiatalok üvöltöttek ki az autóból hogy hajrá Tesó! :)
13/17 anonim válasza:
"Awatpr0"
Sosem fogom tudni megfejteni!
Láthatóságira állítottad a "mellényedet"? ;)
14/17 anonim válasza:
Napindító aranybölcsesség:
"Legyen nagyobb a pofád!"
15/17 anonim válasza:
"nappal és éjjel is futok, nagyjából 10,15-Kmh-t"
Szóval azt már tudjuk, hogy átlagban 10,15 km/h-val futsz, de én kíváncsi lettem rá, hogy mégis mennyit futsz?
16/17 anonim válasza:
1, Szerinte elég volt az, hogy megállt, majd hirtelen gyorsan elindult, mert ezzel is elterelte szerinte a figyelmüket a kutyáknak;
2, Mert magyarok vagyunk.
Drukkolok, hogy ügyes légy a versenyen:)!
17/17 anonim válasza:
#16-os,
3. Azt hitte, hogy a kutyák a kérdező kutyái, és azért állította meg, mert meg akarja őt támadni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!