Ahogy sportoltam, rám futottak a kutyák, meg állott egy autó, de utánna elment ahogy közel értem hozzá. Miért volt ez?
Figyelt kérdés
Karate versenyre készültem, és őszintén mondva, eléggé komolyan veszem, szóval nappal és éjjel is futok, nagyjából 10,15-Kmh-t. Pont akkor éjjel futottam, amikor rohant nekem a sötétből egy sereg kutya, láttam hogy jön egy autó, és vészvényt mutattam a telómon keresztül, hogy hátha megáll. Megállott, de ahogy közel értem rögtön rá taposott a gázra, miért volt ez? Miért nem segített rajtam? Válaszokat köszönömszept. 8. 23:35
1/17 anonim válasza:
Én is beszartam volna, ha egy karateruhás csávó inaszakadtából felém rohant volna...
2/17 Awatpr0 válasza:
A kutyákkal mi lett? Megettek? Elszaladtak, mert látták, hogy karatézol? Ez jobban érdekel bocsi
A pontos választ csak a kocsiban ülő emberke/emberkék tudják szerintem, kár találgatni. A lényeg hogy túlélted nem?:) Vagy az egyik kutya írta ki a kédést?
3/17 anonim válasza:
A 2-es az egy nagyon vicces figura! :)
4/17 Awatpr0 válasza:
Dejó nekem:)
Köszönöm, bearanyoztad a napomat😊
5/17 anonim válasza:
El is hiszem és örülök, hiszen kevés az igazán vicces figura! :)
6/17 anonim válasza:
Egy kérdésem azért még van: Te nem aranyozod be mások napját ilyen vicces hozzászólásokkal? (tisztelet a kivételnek)
7/17 anonim válasza:
"Köszönöm, bearanyoztad a napomat😊"
Pedig csak 1 óra 20 perce megy! :)
8/17 anonim válasza:
Ki kéne menni futni, hátha ránk rontanak a kutyák és befékez mellettünk egy autó! :)
9/17 Awatpr0 válasza:
#7 Ja tényleg akkor még csak "bebronzosztad" ,az arany csak este 6 után kezdődik.
Nem amúgy, vasárnapi napra gondoltam, úgy kellett volna írnom, hogy megkoronáztad az estémet:/ fuhh ehhez már fáradt vagyok:D
10/17 Awatpr0 válasza:
Na aki lepontozott, kérlek írd már meg, hogy mi történt pontosan ezen az estén, már mindenki kíváncsi rá, biztos vagyok benne, hogy tudod és okosabb válasszal szolgálsz majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!