Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lép le valaki a beszélge...

Miért lép le valaki a beszélgetésből egy záró mondat nélkül?

Figyelt kérdés
Van erről tapasztalatotok és válasz?
szept. 4. 23:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ja nem éreztem beskatulyázásnak, csak szimplán jeleztem, hogy nem annyira kulcs mondat :)
szept. 5. 16:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, én is léptem le záró mondat nélkül internetes “ismeretségekből” és valódiakból. A kettő annyiban különbözik, hogy a valódiaknál egyszerűen egyik napról a másikra elhalt a beszélgetés. Ha találkoznánk ismét valahol persze tudnánk beszélgetni, de gondolom érted mire gondolok.

Az internetesnél pedig van olyan, hogy a másik fél eléggé labilis. Volt olyan aki naponta törölt le és vett fel újra, mondván a csevegő kliens csinálta, játékban ugyanez. Ez folyamatosan nagyon idegesítő tud lenni és nem is akartam vele foglalkozni, pláne nem magyarázkodni egy ismeretlennek, hogy ez gáz ezért letiltottam vagy ghostingoltam, ha így jobban tetszik.

Sokszor a határokat se értik hiába mondod el többször, hogy neked az nem oké, ilyenkor is megesett már.

Voltak esetek, ahol elbúcsúztam, viszont nem tudták ezt elfogadni és zaklattak utána.

szept. 5. 18:45
 23/25 A kérdező kommentje:
22-es! Értem, gondoltam is, hogy ilyen is lehetséges. Igazi drámak tudnak ilyenkor lezajlani. De ha addig értelmesen és kiegyensúlyozottan ment a beszélgetés, akkor egyetlen záró mondatot mindenképp megérdemel a másik. Ha meghülyül, tiltás. Mert ha a lelépő ezt az egy mondatot sem teszi oda, akkor ő a gáz. Persze elképzelhetők helyzetek, ahol ez a lehetőség is kizárt, de nálam nem. És nem tudtam hova tenni ezt az egészet.
szept. 6. 05:20
 24/25 anonim ***** válasza:

#15, 17, 19 Köszönöm! Legalább nem kell végigjárnom már ezt az utat. Jó, hogy megosztottad a tapasztalataidat!

Kérdező, nekem is furcsa, ha nincs lezárás. Illene. Amikor személyesen beszélget az ember valakivel, akkor is elköszönünk, ha öröm volt a beszélgetés, ha nem. Mert minimum ketten vagyunk jelen egy beszélgetésben, nem egyedül én. Tisztelet. Ez hiányzik.

szept. 6. 05:41
 25/25 A kérdező kommentje:
Jól írod! Ha valahol- addig, hogy kilépünk-, semmi nem indokolja, hogy ne zárjuk le, és mégis csak lelépünk, akkor az rólunk egy szánalmas emberi bizonyítvány...
szept. 6. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!