Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lép le valaki a beszélge...

Miért lép le valaki a beszélgetésből egy záró mondat nélkül?

Figyelt kérdés
Van erről tapasztalatotok és válasz?
szept. 4. 23:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mert önző.
szept. 5. 00:08
 2/25 anonim ***** válasza:
Ezt hívják ghostolásnák. Nagyon elterjedt, kb. ez lett a norma
szept. 5. 00:11
 3/25 anonim ***** válasza:
Van aki talál jobbat, vagy csak rád un, esetleg kamus volt és nem tudja tovább fenntartani az álcát. Pl ha megbeszéltétek, hogy mikrofonoztok, vagy találkoztok stb.
szept. 5. 01:25
 4/25 A kérdező kommentje:
Az az érdekes benne, hogy nincs előjele, hogy ez következik. Addig értelmes, intelligens beszélgetés zajlik... Én is szálltam ki beszélgetésből, de szóltam. Mondjuk meg is indokoltam mindig., de ezt nem várom, csak szólna, hogy ennyi.
szept. 5. 04:41
 5/25 anonim ***** válasza:

Tapasztalat jó pár ilyen beszélgetésből :

- nem írja még a nevét sem, azt sem hány éves, hol él

- nem válaszol sokszor két hétig, aztán a semmiből előjön csicseregve,mintha mi sem történt volna

- szexuális utalásokat tesz, pedig nem ez volt a cél

- vélt, vagy valós okkal sokszor egy szón besértődik és eltűnik

- sokan törlik magukat közben, mert csak szórakozik, unatkozik

- sokaknak több nickje van, stílusból rá lehet jönni

- értelmes és korrekt írogatásnál, felajánlva egy másik, közvetlen platformot , ezen megsértődnek, eltűnnek, vagy tiltanak.

Nagyméretű óvodai játszótérre hasonlít ez az egész :)

szept. 5. 04:55
 6/25 anonim ***** válasza:
Nem kell megmagyaráznia miért teszi, te nem kérdezel vissza stb stb. Sajnos ez a szokás
szept. 5. 06:48
 7/25 A kérdező kommentje:
Na, akkor látom ez trend. Bár néha az ember elhamarkodottan ítél. Azért az még érdekelne, hogyan kezelitek? Legyintetek? Vagy sérti az önérzeteteket?
szept. 5. 07:16
 8/25 A kérdező kommentje:
5-ös! Ha szabad megkérdeznem... Ezek a bukott beszélgetések csak beszélgetések voltak vagy partnerkeresések? Mert nekem úgy tűnik a beszélgetések buknak el..
szept. 5. 07:40
 9/25 anonim ***** válasza:

Hasonló a tapasztalatom!

Nem társkeresési céllal beszélgettünk, az lett mindig, amit 5-ös írt.

szept. 5. 09:11
 10/25 anonim ***** válasza:

#7:

Én nagyon sokat beszélgetek online. Aki eltűnik az így járt. Miért sértené az önérzetemet. Valószínűleg kamu volt az egész amit mondott, sőt még esélyes, hogy a neme, kora, mindene is! Jobb, ha eltűnik az ilyen hamar.

Viszont a rengeteg hülye, kamus, eltűnő között találtam értelmes beszélgető partnereket is. Volt akivel nem csak írás volt. A hülyéket jobb hamar kiselejtezni és a normálisakra fókuszálni.

szept. 5. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!