Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolja úgy az egyik...

Miért gondolja úgy az egyik gyorsétterem lánc, hogy az vicces reklám, ami most megy az egyik burger kapcsán?

Figyelt kérdés

Tudjátok.. esznek a dolgozók az ebédszünetükbe és írogat a főnök hogy hol vannak, meg jönnek a hívások..

SZERINTEM EZ NEM VICCES!

Csomó munkáltató még csak az ebéd szünetet sem tartja tiszteletbe és hívogat olyankor is. Én is tapasztaltam ilyet.

Azért nem valami koncentrációs táborban vagyunk, hogy még egy normális ebédszünet is tilos amikor valami agyatlan nem hívogat.. értitek. Engem inkább felcsesz ez a reklám.

Én látom csak így, hogy ez nagyon nagyon gáz?

Mert én mondjuk szeretek nyugodtan enni, kikapcsolni egy 20 percre és nem felvenni közben a telefont meg ilyesmi.. értitek

szept. 4. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert annyira jó a hambi, hogy még a főnöknek se veszik fel, pedig be vannak tőle tojva.
szept. 4. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, de annak melyik része vicces, hogy még ebéd szünetbe sincs nyugta az embernek és ott is baszogtatják?
szept. 4. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nézek reklámokat így ezt se láttam. De azért pusztuljanak ezek a hamburgergyárak.
szept. 4. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

A jó reklám figyelemfelkeltő, és eléri, hogy felfigyelj a szolgáltatásra, termékre, amiről szól, és beszélj róla, emlékezz rá, mert ez előbb vagy utóbb vásárlásra sarkallja az embert. És nem utolsó sorban érzelmeket is ki tudjon váltani a nézőből.

Itt most, nálad, kérdező, negatív érzelmek voltak, de a negatív reklám is reklám.

szept. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!