Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor jöttél rá, hogy nem...

Mikor jöttél rá, hogy nem vagy népszerű? Hogy fogadtad el?

Figyelt kérdés
Szerintem untatom az embereket, az a fajta befelé fordulós fajta vagyok és ha megszakadok sem tudok ezen változtatni. Próbáltam, de az ilyet érzik az emberek és nem keresik úgy a társaságomat. Manapság meg egy hosszú, emberekkel töltött nap után én sem tudok a másikra figyelni, legszivesebben csak otthon töltődnék vagy kinn a csendben, a természetben.
szept. 3. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb úgy ahogy te.

Simán elfogadtam, mert nem hiányzik mások társasága. Nsm érdekel a baromságuk. Vannak hobbijaim és elvagyok magamban

szept. 3. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég hamar, már iskolásként.

Kedvesen, finoman próbálkoztam. Mikor a többiek beszélték egymás között, hogy mennének ide-oda, rákérdeztem, hogy jöhetnék-e én is. Mindenféle kamu indokkal leráztak, hogy nincs a kocsiban hely, vagy párosan mennek (moziba csak lányok, wtf?).

Átlátszó volt, hogy igazából csak én nem kellek oda, szóval nem forszíroztam. Nem úgy volt amúgy, hogy hozzám sem szóltak, néha így eldumálgattak velem is, de sulin kívül nem kellettem.

Aztán munkahelyen is ugyanez, unalmában egyik-másik órákig traktált a szájmenésével, de utána a munkahelyi, főnök nélküli csapatbuliból ki lettem felejtve.

Nem vagyok idióta, mindig vettem a lapot. Egy idő után nem is sértett. Az elmúlt 10 évben sok hobbim lett, szoktam egyedül is utazgatni, wellnesselgetni. Ha néha magától megszólít valaki, beszélek vele pár szót, de egyáltalán nem leszek lelkibeteg. 8 évesen még bőgtem, hogy a suliban nem akartak mellém ülni, ma már inkább megkönnyebbülök. Sokan csak azért haverkodnak, hogy ezzel-azzal lehúzzák az embert. Így legalább csak magamra költhetek minden pénzt.

szept. 3. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyenem. Én mindig úgy voltam, hogy nem akarol népszerű lenni. Kevés, de ogazi barátságok töltenek fel. Ezt kicsiként is.. ha nem is tudtam, de így érted, mindig azokat kerestem, a néhány közeli barátot. És sosem érdekeltek a „menők”
szept. 4. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fokozatosan. Ma már eljutottam arra a szintre, hogy élvezem, ha egyedül lehetek. Próbálom a szabijaimat és a túlóráimat is úgy elosztani, hogy egyedül lehessek otthon. (Igen, házas vagyok, és eljutottam arra a pontra is, hogy jobb szeretek egyedül.)
szept. 4. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor általánosban, pontosan nem emlékszem mikor. Sosem voltam túl érdekes, izgalmas mások számára, elég hamar meg is untak a legtöbben. Arról nem is beszélve, mennyire sokszor hallottam, illetve elvétve néha ma is, hogy "jaj, hát te is itt vagy?!", vagy "ne haragudj, nem vettelek észre!" és hasonlók.

Szóval világéletemben felejthető voltam, olyan szürke kisegér.

Olyan igazán népszerű sosem szerettem volna lenni, de az még így is jól esett volna, ha időnként meglátnak (az) emberek.

szept. 5. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!