Ha szép vagyok, miért nem vagyok népszerű?
Figyelt kérdés
Tudom, most hideget- meleget kapni fogok.
Nyilván tudom, hogy nem csak a szépség számít, de nyominak sem vagyok mondható személyiségre sem.
16/ L
2024. júl. 1. 19:24
1/13 anonim válasza:
A “nyomi” meg a kedvelhető személyiség között nagyon sokminden van ám kislány..
2/13 anonim válasza:
Attól, hogy szép vagy és mondjuk, hogy személyiségileg is rendben vagy, attól még nem biztos, hogy népszerű leszel. Lehet van valami a kisugárzásodban, ami taszít másokat, de ezt nyilván honnan tudjam.
3/13 anonim válasza:
Valami probléma azért csak lehet
4/13 anonim válasza:
Szerinted kik a nyomik?
Csak mert aki másokat nyominak tart, nem biztos, hogy olyan jó személyisége van.
5/13 anonim válasza:
Talán önző vagy, vagy csúnyán beszélsz, vagy kihasználsz másokat, vagy érdektelen témákat vetsz fel, stb. A szépség amúgy is relatív, kinek a szőke, kinek a barna.
7/13 anonim válasza:
Bármi lehet. Pl:
-unalmas vagy
-beképzelt vagy
-rossz a kisugárzásod
-arrogáns vagy
-többieket más érdekli mint téged
-mást jobban érdekel a belső, mint a külső
Nem ismerlek, ezek csak példák.
8/13 anonim válasza:
Szerintem egy idősebb pasi kéne neked, akkor menő lennél, sok lány irigykedne rád. A fiúkat is hirtelen megenné a fene.
30/F
9/13 anonim válasza:
A népszerűség általában nagyobb arányban alapul a személyiségen mint sem pusztán a kinézeten.
10/13 anonim válasza:
Nem minden közösségben a szépség számít abban, ki lesz népszerű. Van, ahol a szépségért nyalják vkinek a seggét... más közösségben a pénz számít. Megint más közösségben a személyiség - és nem, nemcsak olyan értelemben, hogy "nyomi azért nem vagyok", mintha a szépség mellé elég lenne csak nem gyökérnek lenni... van, ahol fontos a humor, a kedvelhetőség, a jó kiállás, a jó társalkodási készségek, a szervezőkészség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!