Vajon miért lett olyan népszerű a Technoviking videó?
Figyelt kérdés
Titeket mi fogott meg a karakterében? Mikor láttátok először?2024. márc. 23. 17:33
2/9 anonim válasza:
Szerintem kb. 2002-2004 körül láthattam. Aztán FreddyD is csinált belőle viccet asszem. Aztán C kategóriás mém lett. Nem mondanám kifejezett népszerűnek.
3/9 anonim válasza:
Egyszerűen mert érdekes.De a többi ember is.
5/9 Tatyó válasza:
Abban az időben keletkezett, amikor még nem voltak annyira elterjedve hasonló jellegű tartalmak, ezért jobban ki tudott emelkedni egy bizonyos kategórián belül. Amúgy az emberek 90% -a most sem ismeri, de van aki igen :D én is.
Tartalma:
Utcai technó parti "kezdete", ahol egy résztvevő lánynak véletlenül neki esik egy illuminált személy aki már azt sem tudja merre van arccal.
Már menne is tovább, de elkapja Thor, és megmutatja neki, hogy nem arra fog tovább menni hanem amerről jött- egy ikonikus kézmozdulattal:
majd elindul a csapatás és a "harci tánc"
Egy karakteres és domináns figura ő, a videó egész folyamán láthatóan mindenki szimpatizál vele.
6/9 A kérdező kommentje:
Kiváló leírás😀
2024. máj. 7. 17:06
8/9 anonim válasza:
Engem a nézése ragadott meg, nem tudom mit nézett annyira, de nagyon bepöccent 😅 Valljuk be, egy jelenség volt a rendezvényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!