Mobil teló elvétellel a suliban, nem lesz elvonási tünetük hogy nem tud valamit birizgálni?
Figyelt kérdés
szept. 3. 12:35
1/20 anonim válasza:
Atyaég, milyen kérdés ez?
Jó sok generáció felnőtt mobiltelefon nélkül, sőt, a legtöbb munkahelyen, multiknál tiltva van a telefon, munka előtt berakják a szekrénykéjükbe és munka végeztével vehetik csak ki. Ne csináljunk már úgy, mintha a világ dőlne össze emiatt.
2/20 anonim válasza:
Dehogy van tiltva a telefon a legtöbb munkahelyen :D
3/20 anonim válasza:
#2 multikra gondoltam, próbálj meg egy gyárban bevinni telefont pl. a szalag mellé.
4/20 anonim válasza:
Jaj istenem, kénytelenek lesznek a fiatalok a szájukat használni, beszélgetni egymással! Szörnyű.
5/20 anonim válasza:
Börtönben sem lehet az elítélteknek telefonjuk, mégis megvannak!..
6/20 anonim válasza:
A legtöbb családtagom multinál dolgozik, én is dolgoztam egy darabig. Csak a tisztatérbe nem lehetett bevinni, de:
1.) szünetben lehetett használni,
2.) a sori operátorok csak a dolgozók egy része, a többieknél lehet telefon (sőt, a többieknél inkább kötelezően van céges telefon)
7/20 anonim válasza:
5-ös! Na ebben tévedsz! A Covid óta kaphatnak a börtönben lévő fogva tartottak úgy mond BV "buta" mobil telefont. Nincs rajta mobil intrenet. És nem érintőképernyős. Sima nyomógombós telefon. És csak azt a 4 - 5 telefon számot hívhatód róla ami előre fel van programozva neked!
9/20 anonim válasza:
Majd kimennek a mosdóba, ha birizgálni akarnak valamit.
10/20 anonim válasza:
"Mobil teló elvétellel a suliban" Vegyék is el. Sőt az iskola semmisitse is meg a mobilt. Te pedig fizesd ki az iskolának a megsemmisítési díjat! - Viccet fére téve. Gyerekként el se tudod képzelni, milyen volt a szüleid élete a gyerek korukban. Bizony a te szüleid, és a velem egy idős (47 éves férfi)-eknek a gyerek korukban még nem volt mobilja. Mivel még mobil telefon sem létezett. Illetve 13 éves voltam 1990-ben amikor az első (Westel 450 - 0660) mobil telefon el indult. De akkoriban vagyis 1990-ben olyan drága volt egy mobil telefon, hogy a legtöbb embernek 10 évnyi fizetésébe került. De ennek ellenére 1990-ben elindult az első hazai mobil telefon! Nekem személy szerint már csak 23 éves koromban jutottam hozzá az első mobil telefonhoz. Igen most vagyok 47 éves, és 23 évesen vettem az első mobil telefont. Vagyis ez azt jelenti hogy mobil telefon nélkül nőttem fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!