A kisfiamnak (9 hós) új szokása, hogy pelenkázás közben birizgálni kezdi a fütyijét. Hagyjam neki, vagy húzzam el a kezét?
Ha tiszta a gyerek keze, piszkálhatja. Ő magának nem fog sérülést okozni, nem fogja magának felrántani.
Apróbb problémák így oldódnak meg a legkönnyebben, ha kicsit nagyobb lesz. Hogy ő magának megoldja.
Ő ezzel fedezi fel magát, az én fiam is már elkezdte 8 lassan 9 hóbapos , csak ő fürdés közben
Hagyni kell nekik , azzal télleg csak sokat ártasz ha elveszed a kezét
#4 Ne is mondd, az enyém olyan sugarakat eresztett fütyizés közepette, hogy a fal is pisis lett.
Egyszer pont akkor indult meg amikor maga felé tartotta a fütyköst és arconpisilte magát. Nagyon meglepődött! :D
Én pelenkázás közben nem hagytam. Úgy éreztem, hogy ha ott állok közvetlenül felette, akkor azért mégse csinálja. Olyankor csak annyit mondtam, hogy így nem tudom rádadni a pelust. És elvette magától a kezét.
Fürdésnél hagytam.
Az meg, hogy nem tudja hátra rántani. De igen, tudja. Az enyémnek egyszer sikerült kicsit felsértenie. Nem lett nagy gond, de kicsit vérzett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!