Más is nehezen viseli már ezt a nem szűnő hőséget?
Figyelt kérdés
Nemrég értem haza, tűző napon jöttem. Itt fekszem a kanapén a venti alatt, vizes törölköző a fejemen, mert felforrt a testem. A lakásban semmit nem lehet csinálni, odakint semmit nem lehet csinálni. Úgy érzem kiszipolyozott ez az afrikai "nyár", már nincs erőm semmihez, lelkileg is tönkretesz ez a tehetetlenség.szept. 2. 15:44
11/15 anonim válasza:
Talányos számomra, hogy miért nem használja a magát állatvilágból kiemelő ember a távfűtő rendszereket hűtésre is, - már csak azért is, mert amikor nem fűtésre használjuk a rendszert, akkor is szorgalmasan csipegetnek mindenféle fantázianevekre keresztelt díjakat a szolgáltatók, - de mindegy! Nem vagyunk egyformák!
12/15 anonim válasza:
Télen meg azért fogsz nyafogni, hogy “ jujj, hogy bírjátok ezt hideget, nekem elegem van már, megfagyok. “ Ha meg esik “ elegem van, hogy folyamatosan esik” stb. Stb. Stb. Uncsi
13/15 anonim válasza:
Nekem nem kimondottan a hőmérséklettel, hanem a fülledt idővel van gondom. Nagyon elkélne már felénk egy kiadós eső.
14/15 anonim válasza:
Igen.
Eleve utálom a nyarat, de 25-30 fokig még elviselem, az idei nyarat annyira rühellem, hogy simán elcserélném télre.
A melegnél csak a sok agyhalottat viselem nehezen, akik nem értik vagy unják, hogy sokan nehezen viselek ezt. Végül is teljesen normális, hogy 2 hónapig 35 fok van folyamatosan. A növények is jól bírják, a házakat is úgy építették, hogy ki lehessen bennük bírni a 35 fokot, ja nem!
15/15 anonim válasza:
Többség igen . Ez mesterséges hevítés , a beígért nyugaton tomboló hidegfrontok mire beértek elpárologtak a határon jún-aug ig ... Sehol sincs állandó 10 fokkal több mint a térség éghajlata . Csak itt van ekkora hőingás télből tavasszal májustól hőkupola ,spanyoloknál Athénban Isztambulban 27 -29 fokok voltak mikor itt állandó 35 felett és 40 . Szaharában leesett fél évnyi eső pár óra alatt idén többször , arabok Dubai felhőt vet , Alpoktól 4 évszak esők áradás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!