#12 pont emiatt van jó idő!
Mármint sokunknak a 20 fok alatti jelenti a jót.
Ettől még elfogadom, hogy te más vagy! :) Sajnálom, hogy ennyire megvisel.
Engem meg a nyár visel meg, én azért utálom ezt az éghajlatot, mert ilyen meleg és párás nyarak vannak. A skóciai max 20-25 fokos nyár, de sokszor csak 18 körüli tökéletes lenne!
Tudom, igen, nekem is vannak ilyen barátok, ismerősök, akikkel abból állt az elmúlt 2-3 hónap, hogy "- Nem csinálunk valami programot? - Hülye vagy? Biztos ki nem megyek negyven fokban!" A találkozók többsége abból állt, hogy én átmentem sörözni, hozzám nem jött át soha senki, mert panelban lakok, és nincs légkondi :D
Viszont ez olyan szempontból szerencsésebb, hogy nektek csak 2-3 hónapot kell kihúzni valahogy, nem 9-10-et.
Egyébként örülnék, ha valahogy meg tudnám szeretni a hideget, mert régóta fontolgatom, hogy országot váltok, de sajnos még nem találtam meg azt a helyet, ahol mediterrán, vagy még annál is melegebb az éghajlat, de a skandinávokéhoz hasonló a mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!