Mert nemcsak a tartalomra, hanem a helyesírásra is teszel magasról!
🤦
😲 Helyesírásilag ki lett javítva a kérdés!
Ez hogyan volt lehetséges?
🤔 Írtál egy e-mailt a modiknak?
#5 lehet jelenteni kérdést amiatt is, hogy az olvashatatlan, helyesírásilag kifogásolható. Valaki biztos ezt tette, aztán a modik korrigálták.
Felénk most "csak" 30°C van, de nagyon fülledt a levegő, szóval nekem se nagyon tetszik ez a mostani időjárás.
Én igen. Örülök, hogy még egy kicsit tart a nyár, és nem ütött be az ősz augusztus 20-án, mint a legtöbb évben - hogy aztán októberben újra pólóban mászkálj, mert délután 25 fokok vannak, reggel meg 10.
Pont ezt szerettem a nyárban, a szabadtéri programoknak kedvező hosszú napok mellett, hogy kimegyek reggel egy rövidnadrágban meg egy pólóban, és egész nap elvagyok, nem kell pulcsit, kabátot cipelni. Egy pár éve egyre gyakoribb a légkondi mindenhol, már a buszon is, szóval ez a haszna elmúlt a nyárnak - a szabadtéri programok legalább ugyanolyan jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!