Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én élvezem, hogy egyre...

Csak én élvezem, hogy egyre inkább női dominanciájú társadalomban élünk?

Figyelt kérdés
Úgy érzékelem, hogy mi lányok/nők egyre nagyobb tiszteletet kapunk, egyre inkább megbecsülnek minket. Ti mit gondoltok? Ez a jó irány?

szept. 2. 00:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Én nem úgy veszem észre
szept. 2. 01:02
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem igazán.Bár a nők előtt sok helyen meg kell adni a tiszteletet,de ez globális szempontokra levetítve egyáltalán nem jó irány.Elkorcsosodott a világ.A munkáltatók is előbb vesznek már fel akármilyen csinos nőt vagy lányt,mint férfit, hiába tanultabb esetleg a férfi.Ahol már ne hari de a buzzikat és a leszbikusokat támogatják és egyre több teret adnak nekik az életben és a kultúra minden területén az már eleve nem normális világnézettel bíró gondolkodásra és cselekvésre vall.Szinte ösztönzik az embereket a másság bemutatására és az azzal való büszkélkedésre.Több nőnek van jól fizető állása mint férfinek.Mitől lenne ez jó.A nők egyenjogúságán a mai világ már réges régen túl mutat az elmúlt 25-30 évhez képest lévő állapot és tendencia.Én nagyon szeretem a nőket és a csajokat,de hogy brutális egyenlőtlenségbe kezd elfajulni a világ e tekintetben az már egyáltalán nem vicces sajna :(
szept. 2. 01:05
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez nincs így.Sőtt,a helyzet csak romlik
szept. 2. 01:44
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

"Több nőnek van jól fizető állása mint férfinek.Mitől lenne ez jó. A nők egyenjogúságán a mai világ már réges régen túl mutat az elmúlt 25-30 évhez képest lévő állapot és tendencia. Én nagyon szeretem a nőket és a csajokat,de hogy brutális egyenlőtlenségbe kezd elfajulni a világ e tekintetben az már egyáltalán nem vicces sajna"

"Szerette az eszes asszonyokat, amíg azok a helyükön maradtak, s tudták, mikor szabad megszólalni, meg mit szabad mondani." /Holt szemek és színarany/ <- Te is ez a fajta vagy, ugye? :) Ez nem szeretet, és végképp nem tisztelet.

szept. 2. 02:56
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Egyetlen olyan statisztikát mutassatok már, amely alapján ez az állítás megállja a helyét.
szept. 2. 03:14
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Mi férfiak ezt nem élvezzük, sőt engem zavar is.
szept. 2. 05:07
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Női dominanciától azért messze vagyunk, és nem is akarnék odajutni (nőként írom)

Én úgy érzékelem, néhány helyen teljesült, amiért a feminista mozgalmak harcoltak (pl a törvény előtti egyenjogúság, meg jogilag valóban egyenjogúak vagyunk), néhány helyen jó irányba haladunk (a "férfias" szakmákban egyre kevésbé (vagy egyáltalán nem) nézik le a nőket), néhol pedig még elférne egy kis noszogatás a társadalomnak (ha 35 éves nőként nem szültél, akkor nem kell a fejünkhöz vágni, hogy "ketyeg a biológiai óra", mert nem biztos, hogy akarok gyereket, mert nőként nem kötelességem az anyaság)

szept. 2. 05:47
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem Magyarországon még csak most kezdünk egyenlőek lenni ténylegesen, de külföldön nagyon elszálltak a nők, már kb ők az uralkodók. Nőként is felbasz az a fajta női dominancia, nem irigylem a külföldi férfiakat. Itt sem lesz szabad átesni a ló túloldalára, egyenlőségre vágytunk nem arra hogy uraljuk a férfiakat.
szept. 2. 05:53
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Valami elindult, folyamatban van.
szept. 2. 07:22
 10/12 anonim válasza:
0%

A nőknek akik manapság megfelelni akarnak, esetleg alá is rendelik magukat, azok a kangörcsös tinisrácok, meg a feminista, leszbikus nők.

Aztán kb ennyi is.

Mindenki más leginkább a falra mászik a nők jelenlététől.

A többi átlagnők, a középkorú férfiaktól kezdve bárki szinte.

Látok én is nap mint nap "én bármit megtehetek" típusú nőt, de legtöbb esetben hatalmasat zuhannak evvel.

szept. 2. 08:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!