Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is feltűnt már ez a...

Másnak is feltűnt már ez a furcsaság?

Figyelt kérdés
Ha nézek a tv-ben riportokat, utazási magazinokat, vagy a TikTok-on ilyen random járókelőkkel, fesztiválozókkal készített videókat, amelyek a leírás szerint júliusban-augusztusban készültek, akkor az rögtön feltűnik hogy nagyon sokan vannak dzsekiben, kabátban. Például ma ahogy pörgettem a TikTok-ot, egy szegedi fesztiválról dobott fel videókat, amiben különböző témákban kérdezgettek fesztiválozókat, és az interjút készítő srác, meg az interjúvolt lányok is dzsekiben voltak, pedig nappal készült a videó. Egy ATV-s utazási magazinba is bele szoktam nézni, ott is szinte mindig dzsekiben vannak a műsorvezetőnők. Egy napokban készített, alacsony kiskereskedelmi forgalomról szóló riportban is dzsekiben volt több járókelő, vásárló is akiket mutattak. Azért furcsa nekem ez, mert nyíregyháziként az utóbbi 2 hónapból egy napot se tudnék mondani, amikor ne lett volna olyan hőség hogy ne ömlött volna rólam az izzadtság pólóban is, ezek meg dzsekiben vannak? Pedig azt szoktam olvasni, hogy Szegeden szokott a legmelegebb lenni az egész országban. Elég érthetetlen számomra.
aug. 31. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ilyeneket nézni, ezek Magyarországon készülnek?
aug. 31. 16:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, mutatok is egy példát. ATV Hazahúzó című utazási magazinja, július 29-én került adásba (valószínűleg kicsit korábban forgatták), a műsorvezető csaj hosszú nadrág, bőrdzsekiben:

https://www.youtube.com/watch?v=biBi-Ox0hHU&list=PLLbVIN5-th..

TikTok videó a Szegedi Ifjúsági Napokról, augusztus 22-én lett feltöltve, az interjút készítő srác hosszú nadrág, valami kabátszerűség, a lányon is farmerkabát.

[link]

Szintén a szegedi fesztiválról, a srác ugyanúgy hosszú nadrág, dzseki, a lányok is hosszú nadrág, bőrdzseki.

[link]

Az ország más részein nincs is meleg vagy ez mi akar lenni? Én komolyan idejét se tudom amikor dzsekit kellett volna felvenni, hetek, hónapok óta folyamatosan 30+ fok van.

aug. 31. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Na ez egy érdekes kérdés...
aug. 31. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg olyan napokon készültek a felvételek, amikor nem volt annyira meleg. Vagy az ATV-s videóban a műsorvezető lehet, hogy árnyasabb erdőkben, sötét barlangokban, régi templomokban fog járni, ezért vette fel a dzsekit.

Az első Tiktokos videó késő délután készülhetett, du. 6-7 körül, akkor már nincs olyan meleg. Vagy csak a felvétel előtt két perccel szállt ki a klímás kocsiból.

A harmadik videón is sokan vannak hosszúban, valószínűleg aznap sem volt olyan meleg.

aug. 31. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Érdekes mert itt Nyíregyen július eleje óta 1 olyan nap se volt hogy dzseki kellett volna, délután 6-7kor is simán van 30vfok, nem értem..

aug. 31. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy jönni fognak a szkeptikus megmondóemberek, és ezt is megmagyarázzák.
aug. 31. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Na vajon miért van rajtuk dzseki,és miért vannak hosszúban?

Talán mert nincs melege,vagyis olyankor készült a felvétel amikor nem volt meleg.Mondjuk pár honappal korábban.

szept. 1. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja meg nézd meg a környezetet a borászatnál.A szőlő még alig kezdett nőni,a fákon a levelek szép zöldek,a földön nincs egy darab sárga,szaraz levél sem.Itt nálunk (pest mellett) már minden fa hullik és száraz.

Felveszik korábban,aztán amikor kell akkor leadják ahol kell.

szept. 1. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!