Az Admira névről mit gondoltok?
Félreértés ne essék: nem akarom a gyerekemnek adni, nincs is gyerekem és nem is tervezek.
Nem. Hanem valamelyik nap a pékségben hallottam hogy egy kisebb, 5-6 éves forma lánygyereket így szólít a nagyanyja hogy "Admira, kérsz pogácsát?" Először azt hittem rosszul hallottam, de megismételte és tényleg így hívták. Utánanéztem és anyakönyvezhető, hát mit ne mondjak, meglepett. Szóval most már mások véleménye is érdekelne, csak én vontam-e föl a szemöldököm erre a névre vagy tényleg furcsa?
mint egy gyógyszer :D gyeree algópyrinnkkeeee
hát átlag értelmi szint kb. nem lepődök meg
#4 Szüleid sokat játszottak a King's bounty-val? 😀 Amúgy szép név!
Viszont vannak olyan idióta, meg nem a magyarsághoz illő nevek, hogy ütném verném miatta a szülőket.
Egy Amira, aki admirális lett.
Szokatlan név, de egyébként teljesen vállalható.
Milliókkal jobb a Mendinél meg a Dzsindzsernél.
Nekem az "admire" szó (csodálni) jut róla az eszembe, meg a már fentebb is említett admirális.
Nem tetszik, de hallani/látni sokkal rosszabbat is. Ennek legalább a hangzása és a jelentése okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!