El lehet menni 1 évre fizetés nélküli szabadságra?
Figyelt kérdés
Úgy érzem teljesen ki fogok égni hamarosan, ha nem tudok kiszakadni, nincs más indokom. Minimum 1 év kellene, hogy összekapjam magam. Ha mondjuk tudnék 1 évre elegendő pénzt magamnak gyűjteni a megélhetésre milyen indokkal lehetne 1 év fizetés nélküli szabadságot kérni?aug. 30. 11:48
1/9 anonim válasza:
Szülő, nagyszülő, beteg, ... gondozása.
2/9 anonim válasza:
Ha a munkahelyed elenged, akkor igen. Ha viszont szeretnél hozzájuk visszamenni utána, akkor szerintem nem érdemes hazudni nekik. Legyen elég indok a kiégés megelőzése, mentális egészség megőrzése.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy érzem én is,hogy nem lenne jó hazudni, meg fogom próbálni őszintén, hátha.
aug. 30. 12:14
4/9 anonim válasza:
Adókat honnan vonnak, ha nem kapsz fizut? Vagy ilyen esetben magadnak kellene fizetni a tb-t?
5/9 anonim válasza:
Szülő apolast inkabb ne kamuzz, hülye ötlet. Aztan meg a vegen tenyleg bekövetkezik..
Tb-t ilyenkor magadnak kell fizetni havonta.
6/9 anonim válasza:
Sztem mai világban nincs olyan munkahely ahol 1 évre csak úgy elengednek. Ha nem termelsz, ki vagy rúgva és jön helyetted másik ember. Ha nagyon nem megy, hagyd ott. Nem kötelező dolgozni. Én se dolgozok már több éve. Van aki eltartson és kész.
7/9 anonim válasza:
Mi valtoza 1 ev utan? Visszamennél es ugyanott folytatódna a szar ahol abbamaradt
Masik munkahelyet kéne keresned
8/9 A kérdező kommentje:
6-os: engem sajnos nincs aki eltartson.
Tudom jól, hogy a TB-t magam után fizetni kell, felkészülnék a dologra és fizetném magamnak.
7-es: hát igen,szerintem is csak időhúzás:( de máshova se mennék szívesen már, ez az igazság. megutáltam az embereket. csak a fizetés miatt viselem el őket. olyan jól el lennék nélkülük
szept. 1. 09:29
9/9 anonim válasza:
Enis igy vagyok vele
Azert dolgok egyedul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!