Idiota kerdes. Ha a jelentkezesi hatarido aug 31, akkor aug 31-jén még tutira lehet jelentkezni, ugye? 😅
Figyelt kérdés
aug. 30. 10:39
1/4 anonim válasza:
Attól függ. Mert lehet, hogy már 25-én beteltek a helyek. Vagy rosszul írták ki, nem gondoltak rá hogy 31-e szombat, akkor nincsenek benn, de ha csak személyesen lehet jelentkezni, akkor ezzel buktad. Ha mondjuk emailben kell beküldeni, akkor igen, teljesen jó, ha 31-én küldöd be valamikor napközben.
2/4 anonim válasza:
Ha limitált számban lehet rá jelentkezni, és azok a helyek is hamar beteltek, akkor már nem lehet. Valamint az sem mindegy, hogy mondjuk 31-én 12:00 a határidő, vagy épp 23:59. (egyetemen volt olyan, aki ilyen miatt nem adott le beadandót)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Emailben kell jelentkezni, és nem jelentkezési sorrend a lényeg. Felvételi van.
aug. 30. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!