Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szeretnék jelentkezni a...

Szeretnék jelentkezni a villamos vezetői tanfolyamra a BKV-hoz aminek az egyik feltétele a betöltött 20.életév, de én jelentkezési határidőn kívül töltöm a 20-at (5 nappal később, de szűrő vizsgálat időpontjára mar 20 lennék) így még esélyes lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni a villamos vezetői tanfolyamra a BKV-hoz aminek az egyik feltétele a betöltött 20.életév. A jelentkezés 2024.08.05-ig tart, de én csak augusztus 10-én töltöm a 20-at viszont a szűrőre már 20 lennék ami augusztus 12-15 között zajlik. Ilyenkor megpróbálhatom beadni a jelenetezésemet, ha csak szűrőre lennék meg 20 vagy felejtős a dolog és várjam meg a következő tanfolyamot?

#tanfolyam #villamos #Villamosvezetői tanfolyam #Bkv-s villamos vezetői tanfolyam #Villamos tanfolyam
2024. jún. 25. 00:45
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
2024. jún. 25. 00:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és sok sikert.
2024. jún. 25. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
(ha a jelentkezés feltétele volt a betöltött 20. életév, az egy kis adminisztrációs gubanc, ne tántoritson el, megoldják, kellenek a v8llamosvezetők)
2024. jún. 25. 00:56
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ez tipikusan egy olyan specifikus kérdés, amit bármikor megkérdezhetnél tőlük telefonon vagy emailben. :D Ennyi ésszel azért nem biztos, hogy villamost kéne vezetni.
2024. jún. 25. 02:07
 5/8 A kérdező kommentje:

02:07 (4)-es válaszadónak

Ez egy olyan kérdés amire gyakorlatilag 100% lenne a nemleges válasz, ha emailban vagy telefonon kérdezném meg tőlük. Így még esélyes, hogy nem foglalkoznának vele hiszen egy önéletrajzba ilyen esetben nem írod bele a születésed dátumát, de mire eljutok odáig, hogy kérnének egy személyit addigra már 20 lennék és nem nagyon tudnának abba a része belekötni. De írtam nekik egy e-mailt.

2024. jún. 25. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Hát, figyelj, ha nem dobnak ki reflexből egy önéletrajzot, amin születési dátum sincs, akkor nyugodj meg, ha rákérdeznél, akkor sem lenne reflexből nem a válasz. :)
2024. jún. 25. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű felvesznek.
2024. jún. 25. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül mint kiderült a hatosági vizsgáig kell betöltenem a 20.életévemet igy elvileg probléma mentesen megy az egész
2024. jún. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!