Határidő napján még lehet jelentkezni állásra? Vagy előző nap 23:59-ig lehet és már nem veszik figyelembe az utána beérkező emaileket? A nettó fizetési igényt hogyan adjátok meg?
Bruttó fizetési igényt illik megadni, hiszen azt a munkáltatód nem tudhatja, hogy milyen adókedvezményeid vannak.
Írd be, hogy bruttó fizetési igény 1,8 millió.
A nettó fizetési igényt kérik, ki van emelve.
Arra értettem hogy x Ft/óra vagy havi összeg. Mivel nem szigorúan 40 óra, az előbbire gondoltam, de nem tudom 😅
Egy írószer/hobbiboltról van szó... csomagokat kell összeállítani, címkézni, polcfeltöltés, vevők kiszolgálása a feladat.
(olyan 2000ft/órára gondoltam😅)
"hivatalos, bejelentett, az esetleges túlórákat fizetik"
Lehet aznap jelentkezni igen.
Ha a határidő június 18, akkor június 18-án beérkező pályázatokat elfogadják.
Melyik országrészben élsz? Nettó 2000 Ft-os órabért Budapesten, esetleg Győr, Sopron környékén adnak. Máshol sajnos kevesebbet.
Mindig bruttó bérigényt adunk meg, nem nettót!
Ha technikailag lehetséges, nyugodtan elküldheted a lejárat napján is a jelentkezést. Bár sok értelme nincs ennyire halogatni.
Attól függ. Ha a kutya se jelentkezett, akkor még határidő után is örülnek neki.
Egyébként meg attól függ, hogy áll hozzá a hirdető. Van, amelyik már az első napon elkezdi keresni a jelölteket, és ha mondjuk a Professionön 30 napig fut a hirdetés, lehet, már az ötödik napon megvan az ember.
Vagy megvárja az időszak végét, és utána szemezget.
Szóval nyugodtan add be, mit veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!