Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Határidő napján még lehet...

Határidő napján még lehet jelentkezni állásra? Vagy előző nap 23:59-ig lehet és már nem veszik figyelembe az utána beérkező emaileket? A nettó fizetési igényt hogyan adjátok meg?

Figyelt kérdés

jún. 17. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Lehet. Nettó fizetési igény: 1.200.000 Ft
jún. 17. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Bruttó fizetési igényt illik megadni, hiszen azt a munkáltatód nem tudhatja, hogy milyen adókedvezményeid vannak.

Írd be, hogy bruttó fizetési igény 1,8 millió.

jún. 17. 17:36
 3/12 A kérdező kommentje:

A nettó fizetési igényt kérik, ki van emelve.

Arra értettem hogy x Ft/óra vagy havi összeg. Mivel nem szigorúan 40 óra, az előbbire gondoltam, de nem tudom 😅

jún. 17. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha nettót kérnek ott biztos valami fekete / szürke dolog van a háttérben, én kerülném a helyedben.
jún. 17. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nettónál valami játék van valóban, ha fiatal vagy, akkor az adómentességet akarják lehúzni, nehogy többet kapj a régi kollégáknál. Írj 1,5 millió nettót.
jún. 17. 22:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Egy írószer/hobbiboltról van szó... csomagokat kell összeállítani, címkézni, polcfeltöltés, vevők kiszolgálása a feladat.

(olyan 2000ft/órára gondoltam😅)

"hivatalos, bejelentett, az esetleges túlórákat fizetik"

jún. 17. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet aznap jelentkezni igen.

Ha a határidő június 18, akkor június 18-án beérkező pályázatokat elfogadják.

Melyik országrészben élsz? Nettó 2000 Ft-os órabért Budapesten, esetleg Győr, Sopron környékén adnak. Máshol sajnos kevesebbet.

jún. 18. 00:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahol kifejezetten nettót kérnek, ott garantált, hogy szürkén vagy feketén foglalkoztatnak.
jún. 18. 08:30
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Mindig bruttó bérigényt adunk meg, nem nettót!

Ha technikailag lehetséges, nyugodtan elküldheted a lejárat napján is a jelentkezést. Bár sok értelme nincs ennyire halogatni.

jún. 18. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha a kutya se jelentkezett, akkor még határidő után is örülnek neki.

Egyébként meg attól függ, hogy áll hozzá a hirdető. Van, amelyik már az első napon elkezdi keresni a jelölteket, és ha mondjuk a Professionön 30 napig fut a hirdetés, lehet, már az ötödik napon megvan az ember.

Vagy megvárja az időszak végét, és utána szemezget.

Szóval nyugodtan add be, mit veszíthetsz.

jún. 18. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!