Néha beszélünk egy csajjal, hol én, hol ő ír rám, de miért nem folytatja a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Mivel egy helyen dolgozunk, nem közvetlenül, szoktunk beszélgetni is, mindig mosolyog, tuti szimpi vagyok neki, beszélgetést ő is szokott kezdeményezni. Ha írunk egymásnak, én mindig válaszolok neki idővel, viszont ő csak egy hangulat smile gyorsreakcióval láttamozza és nem válaszol, persze ezt én úgy veszem hogy nem akar tovább írni, ezért én sem folytatom a beszélgetést. Jól érzem hogy így ráz le?aug. 28. 10:20
11/13 anonim válasza:
Biztos nem érdekel, ha anonim emberek találgatásától is már bevágod a durcit.😂
12/13 A kérdező kommentje:
Offoltam a csajt, azóta nem irok vissza, ő folyamatosan irogat hogy mi a baj miért nem válaszolok. Hát keressen magának, más szórakoztató palimadarat, akivel amikor neki jó játszadozhat. Nyár elején még össze akart velem jönni, aztán mégsem, mert lett egy millás faszi, aki 25 évvel idősebb nála, de van két étterme. Na most múlt héten szakítottak. Ma meg írja hogy mikor taálkozunk? Mégis jó lennék már? NA NEEE Ennyi volt részemről
aug. 29. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!