Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Tinderen miért olyan egyform...

A Tinderen miért olyan egyformák a pasik?

Figyelt kérdés

Néhány kivétellel.

100-ból 99 ecsethaj, világító fehér fogak, szoláriumozott, kigyúrt, Calvin Klein, Guess, stb. ruhákban.

Meg sem tudnám őket különböztetni.

aug. 27. 23:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9 Miért? Én nemrég regisztráltam oda, de már itt is több kérdést láttam, ahol a Tindert szidják.
aug. 28. 10:18
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Mert akiknek megy a tinder azok rájöttek a metára.

Rosszul balancelt kompetetív multiplayer videójátékban is az van hogy 1-2 játékstílus kiemelkedik, és olyan jól működik hogy a többit ellehetetleníti. A tinder meg ultra kompetetív mező, ahol a csajok balance-olják a játékot. Pontosabban nem balance-olják, mert a csajoknak nem célja vagy érdeke hogy minden stílusú pasi ugyan azon esélyekkel induljon. Te se vonzódsz egy igénytelen kopasz dagadt, szuvas fogú férfihez annyira, mint egy divatos, izmos, szép mosolyú férfihez.

Na a srácok megtanulják mi működik, és mi az amivel lemaradnak. És ha ez a stílus működik a legjobban, mert erre van igény, akkor erre hajtanak rá. Ennyire egyszerű. A srácok ebben jók. Az örökíti tovább a génjeit aki a legjobban tud alkalmazkodni az épp aktuális világhoz. Most olyan világot élünk hogy a csajok kedvükre válogathatnak, és erre vágynak és így válogatnak. Szóval a srácok ehhez igazodnak.

Megfeszülhetnek, hogy már pedig ők mások lesznek. De ha arra nincs igény akkor nem lesz párkapcsolatuk/szexpartnerük.

aug. 28. 10:39
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 Csak az a gond hogy a csicskàk örökìtik a géneket ìgy a végén egy normális ember nem lesz a bolygón. De nembaj én hagyom is. Az emberiség amúgy is halálra van ìtélve ìgy legalább hamarabb pusztulunk 😃
aug. 28. 11:24
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
13-as nekik meg te vagy a csicska. Nem tudom miért gondolja mindenki azt hogy ő dönti LÁTATLANBAN ki a felsőbbrendű és ki nem. Nem is ismered ezeket az embereket. Annyit tudtunk meg hogy te előre ítélkezel és elég kiállhatatlan vagy. Nem tinderezek, szóval nálam nem találtál be. De ilyen barát vagy pár nem kéne. Frusztrált vagy?
aug. 28. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
Mondok jobbat, én vagyok a csicska. De csak lányoknak. MUHAHA 💪
aug. 28. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva aki nem olyan az nem is regisztrál ilyen oldalra.
aug. 28. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:
#14 Nem vagyok Frusztrált. Leìrtam a véleményemet, az már a te bajod hogy kiállhatatlannak tartasz, arra azt tudom javasolni hogy ott az X a jobb felső sarokban 😃
aug. 28. 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:

15 lecsicskázod magad és leszavaznak.

Lásd milyen jó közösség van itt.

Ne kicsinyítsd le magad. :D

aug. 28. 17:07
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom az algoritmus ezeket dobálja mert ezeket lájkolod.
aug. 28. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem láttad még a nők profilját. 99%-uk a kávéra, borra és alvásra alapozza a személyiségét (szinte mindig ezek vagy hasonlók vannak érdeklődésnek bejelölve). A képek is szinte ugyanazok. Az első kép nagy eséllyel kirándulós kép, aztán a tükörben a segg mutogatás és hasonlók. És persze meg sem lehet különböztetni őket, annyi smink van rajtuk.

Aztán persze van egy kis százalék, aki normálisan kitölti a profilját és nem is tucat nő.

aug. 28. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!