Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeptember első hetében...

Szeptember első hetében nincsenek már nagyon gyerekes turisták Horvátországban?

Figyelt kérdés

Tudom, a nagyon kicsiknek még nincs suli és ovi, de ők le szoktak még ilyenkor menni?

A sulisok már gondolom, hogy nem, az iskolakezdés csak fontosabb.

Ilyenkor már nincs fröcskölő gyerekekkel tele a strand?

Dubrovnik mellé megyünk jövő héten, és 1 dolgot szoktam utálni a tengerpartokon, hogy tele van ordító, fröcskölő gyerekkel.

Ezt leszámítva imádom a tengert, és úszni is, napozni, szóval most egy ilyen nyaralásra indulunk hétfőn.

aug. 27. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
¯\_(ツ)_/¯
aug. 27. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:

De vannak. Mi is megyünk jövő héten.

Balatonon szállásadók vagyunk, így főszezonban nem tudunk elmenni. Van 2 kisebb gyermekünk, velük szezon elején és szezon végén mindig elmegyünk a horvát tengerpartra.

Nem vagyunk ezzel így egyedül.

aug. 28. 00:41
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 de azért gondolom jóval kevesebb.

Mondjuk a hotel az szerencsére 18+-os, csak a település strandján félek, hogy ott lesznek a visítozó kis porontyok. 🥶

aug. 28. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyilván biztos nincsenek annyian, mint főszezonban. Nem járunk olyankor így nincs viszonyítási alap, de a józan ész szabályai szerint értelemszerűen kevesebben lesznek.

De visítozó gyermek szokott lenni ilyenkor is.

aug. 28. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos vannak, mikor gyerek voltam akkor mi is mindig akkor jártunk, és nem én voltam az egyetlen gyerek.
aug. 28. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Főleg a problémás üvöltő gyerekek vannak ilyenkor ott, mivel az iskolások azok már többnyire suliban vannak. A kicsiknek nem kell még suliba járni, szóval pont őket tudják ilyenkor is vinni, hogy elbsszák mások nyaralását az üvöltözéssel, csak azért mert anyuci,apuci nem képes nevelni a gyerekét.
aug. 28. 16:26
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 pont, hogy ők zavarnak kevésbé, szóval ez jó hír. Az még nem ugrál és nem fröcsköl. A hotelban meg nyugi lesz, mert gyerekmentes.
aug. 28. 16:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is szívesen kijelölnék egy időpontot, amikor nem fogad egy szálloda se gyerekes vendéget.
aug. 28. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!