Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem tudnád elérni amit...

Ha nem tudnád elérni amit szeretnél akkor mit tennél?

Figyelt kérdés
Vannak az életben céljaim amelyekért nagyon régóta küzdök, de nem tudom őket elérni akkor sem ha bele feszülök. Egyrészt mert nem vagyok elég tehetséges a dologhoz, másrészt nagyon sok rajtam kívül álló dolog miatt sem. Viszont tudom hogy ezek nélkül a dolgok nélkül sohasem lehetek boldog. Tudom mert próbáltam de nem megy. Ezért évek óta csak próbálkozom ezeket megvalósítani sikertelenül. Ennek hatására minden nap egyre üresebb és szürkébb. Te mit tennél? Már gondolkoztam a drogokon is. Próbáltam más reálisabb célokat kitűzni amelyek elérhetőbbek, de ezeket a dolgokat annyira szeretném hogy soha nem hagynak nyugodni akkor is ha tudom hogy nem érhetem el.

aug. 26. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rocksztár szeretnél lenni vagy mi? Nem értem hogy máshogy jönne képbe a drog? Az mennyiben segítene elérni a célod?

Kérdésre válaszolva, ha sehogy nem tudnék elérni valamit és hosszú idő után se érezném, hogy haladnék felé, akkor inkább lemondanék róla és keresnék más célt.

aug. 26. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 Szerintem ez az a kérdező aki 10 éve próbál streamerkedéssel befutni és abból élni.

Amúgy próbálkoznék tovább, csak máshogy. Ha a streamer arc vagy, akkor elmennék színész tanfolyamra meg ilyesmi, hangképzés, marketing videókat néznék, stb.

aug. 26. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Igyekeznék átkeretezni a céljaimat.

Soha, semmi nem valósul meg pontosan úgy, ahogyan az ember elképzeli, és amúgy nem baj, ha nincs mindenhez talentumod! Találd meg azt, amihez van - de ehhez motiváltnak és szorgalmasnak is kell lenni.

Ha pedig van egy problémád és anyagozol rá, akkor már két problémád lesz... méghozzá nem kicsi. Vagy elhiszed, vagy nem, te dolgod.

aug. 26. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

"mit tennél?"

Reálisabb célokat keresnék.

aug. 26. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Addig próbálkoznék míg nem sikerül
aug. 27. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont ezért nincs (már) célom, mert nem értem el az eddigieket sem...
aug. 27. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Így, kevés konkrétum mellett, nehéz válaszolni. De általánosságban szólva, megpróbálnám a célt másféle módon elérni, ám anélkül, hogy valami törvénybe ütközőt tennék, vagy morálisan rosszat. Ha sokadjára sem megy, akkor viszont már vagy elkezdeném magam még inkább képezni, hogy hátha akkor sikerül, ha meg akkor sem, akkor legondolkodnék azon, mennyire nekem való a dolog, mennyire lennék rá képes.
aug. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!