Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit valaszolnatok erre?

Mit valaszolnatok erre?

Figyelt kérdés

Ha egy csúnya srác megjegyezné: direkt vettél fel magassarkút hogy kiemelje a labaidat?

Én csak ennyit válaszoltam: direkt hát.

De máskor vmi frappanssal akarok visszavágni h leszálljon rolam

aug. 26. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Direkt vettél föl ilyen ronda maszkot az arcodra?

Igen és ha még 1x szólsz érte, arcodba lépek vele és kozmetikàzom a ronda arcod.

Stb

aug. 26. 19:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez jó, köszi a tippet 😂 sajnos én nem tudok magamtól ilyeneket
aug. 26. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, nem hittem volna hogyha egyszer találkozom egy ufóval, érteni fogom mit beszél. Csak mert ember ilyen ronda lényt nem szülhetett...
aug. 26. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne süllyedj le a szintjére, azaz ne ócsárold vagy gúnyold, de utasítsd vissza, hogy a külsőddel foglalkozzon. "Semmi közöd hozzá! Magaddal foglalkozz!"
aug. 26. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem is érteném az egészet? Eleve mi köze hozzá, minek nézi a lábam, ki ez hogy hogy hozzám szól meg pláne kritizál meg neki kéne tetszelegnem hogy neki megfeleljek vagy mit hisz ez valami 160 as törpe és zavarják a magas nők? A kontex se jön át.

Elso reakcioban én ledöbbennék csak. Mert mégha csaj lenne aki irigy fikáz beszól. De egy pasi?

Aztán kb vmelyik másikkal.lehet végignyalatnám a magassarkum előtte. Vagy ilyesmi🤣

aug. 26. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
"Gondolom tetszik, hogy megjegyezted. Látom..."
aug. 26. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem válaszoltam az ilyesmire sosem. Csorgassák csak a nyálukat, amíg nem érnek hozzám, addig pont nem érdekel.
aug. 27. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!