Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki megjegyzi, hogy...

Ha valaki megjegyzi, hogy "rajtad biztos javított volna a katonaság" és erre azt a kérdést kapja, hogy "Miért, rajtad talán javított?", na arra mit válaszolna?

Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mit válaszolna, mindenki mást. Megválaszolhatatlan a kérdésed.
2024. jan. 9. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:

"Mindenki mást"

Van, akin javított valamit? Mutass egy ilyen embert.

2024. jan. 9. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Azt hogy javított.

Edzettebbek lettek, és nem visszapofázó egy szál bél digitális robot kisfiúk.

2024. jan. 9. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as jót trollkodtál
2024. jan. 9. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyanok mint a Fideszesek, valamit mindig rá tudna kontrázni, hogy ő miért lett jobb és akkor is állítaná, ha szemmel láthatóan nem tudja igazolni.
2024. jan. 9. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy aki az volt, az (hacsak már előtte is nem azt csinálta) garantáltan megtanult lopni, csalni, hazudni, piálni meg dohányozni. Micsoda jellemfejlődés.
2024. jan. 9. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagybátyám volt katona kötelező jelleggel (egyik utolsó év). Ő a cigire rászokott, meg arra, hogy ha valami szar történik, akkor inni kell. Mikor beköltöztetett koliba, óva intett, hogy NE szokjak rá ezekre, alkalmazzak más módszert a megküzdésre (ő a koleszt és a katonaságot egyként kezelte, és igaza is volt amúgy).
2024. jan. 10. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem mondanék senkinek ilyet, hogy "rajtad biztos javított volna a katonaság".

Rajtam nem is javított, mert normális voltam előtte is.

A piára és a dohányzásra nem szoktam rá, de a káromkodásra sajnos igen.

2024. jan. 10. 19:29
 9/9 anonim válasza:
Szabolcs nagybátyám, alias Kepi, aki kiváló tornász volt, népszerű ember, igaz, hogy anyuci (Kati mama) kicsi fia talált magának egy olyan feleséget, Marikát (Kemi), aki kvázi egy prolit csinált belőle, lehúzta az ő szintjére.
2024. jan. 17. 12:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!