1 Tárgy ami sokat jelent neked?
Figyelt kérdés
Kaptam 1 ilyen feladatot hogy 1 targy ami hozzam kotheto es sokat jelent nekem de nem tudom mi lenne az.aug. 26. 10:55
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Hát gondolom ilyen apró dologra gondoltak amit kézben el lehet vinni.
aug. 26. 20:30
12/12 anonim válasza:
Biztosan van valamilyen olyan tárgyad, ami fontos számodra, mert vagy olyan személytől kaptad, vagy valamilyen fontos, meghatározó esemény köthető hozzá. Bármi lehet ez.
Nekem erre elsőre a kifordítható polip plüssöm jutott eszembe, ami pár éve volt nagy divat. Eleinte is tetszett, de annyira sosem, hogy vegyek. Drágálltam is, kimondottan szükségem sem volt rá, aztán mire mégis elhatároztam, hogy veszek egyet, egyik felkeresett boltban sem találtam, ezt meg egyszer szóvá tettem a szüleimnek.
Szülinapomra meg vett anya egyet úgy, hogy 1.5 várost járt be érte, szóval különleges és fontos plüss lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!