1 Tárgy ami sokat jelent neked?
Figyelt kérdés
Kaptam 1 ilyen feladatot hogy 1 targy ami hozzam kotheto es sokat jelent nekem de nem tudom mi lenne az.aug. 26. 10:55
1/12 anonim válasza:
Nem kaptál senkitől semmilyen ajándékot még, ami jól esett? Akkor találj ki egyet, mert úgysem fogják ellenőrizni, hogy az tényleg megtörtént vagy létezik-e. Ha ez valami fogalmazás házi feladat, a tanárt az érdekli hogy tudsz-e összefüggő, értelmes szöveget fogalmazni és helyesen írni; nem azt, hogy mi a történet.
3/12 anonim válasza:
Nekem egy plüss. Általános iskolás alsós koromban kaptam, és még mindig megvan, pedig már felnőtt vagyok.
4/12 anonim válasza:
Biztosan van hobbid, érdeklődési köröd, választhatsz olyan tárgyat is ami ahhoz köthető. Szeretsz festeni? Ecset. Írni? Toll, ceruza, vagy billentyűzet. Számítógépes játékokra vagy függve? PC. Szeretsz futni? Futócipő. Vagy akármi ami eszedbe jut.
5/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, ebben hogyan tudnék neked segíteni, de azt felsorolhatom, én mihez kötődöm.
A házassági karikagyűrűm. Szerintem ezt nem kell részletezni.
Van egy babatakaróm, abban vittek haza születésemkor, és azóta is azzal alszom. Nyaralásra is viszem magammal.
Talán a legnagyobb hülyeség mind közül: néhány gyerekkori pc játékos magazin. Hiába vagyok lassan 40, ha előveszem mindig elkap ugyanaz az izgatottság, mint 8 évesen, amikor olvasgattam.
6/12 anonim válasza:
Svájci bicska.
Az elsőt a nagypapám adta, de sajna elveszett. De azonnal vettem másikat, és mindig hordom, még elegáns, öltönyös-ünnepi alkalmakkor is.
7/12 anonim válasza:
Nekem megvan a karszalagom, amit a születésemkor kaptam, 47 éve.
9/12 marci2004 válasza:
Bármi ami régi és a gyerekkorom része volt.
10/12 anonim válasza:
Egy ruha, de akár bútor is lehet, vagy jármű.
Ha nem megy, kamuzz valami hülyeséget. MI segít is benne 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!