Lányok, nektek ez nektek mennyit jelent/jelentene?
Figyelt kérdés
Hogyha egy fiú leszokik értetek a dohányzásról,pár hét elzárkózást a "cigis" haveroktól, hogy ne szoktassanak vissza? Elég "bizonyíték" lenne ez arra hogy szeret titeket az illető?2014. nov. 26. 16:58
1/5 anonim válasza:
Nekem igen, egy ismerősöm többször próbált már leszokni, de nem sikerült neki, nagy eltökéltség és akaraterő kell hozzá.
2/5 anonim válasza:
Ha kérem a fiút, hogy szokjon le, mert mondjuk nem dohányzom, és megtenné a kedvemért, akkor természetesen sokat jelentene, de csak ha nem csinál magából mártírt emiatt. Pl ha utána ez az orrom alá lenne dörgölve "bezzeg miattad szoktam le", akkor inkább szívja csak tovább.
3/5 anonim válasza:
nekem nem jelentene sokat. az is igaz, hogy nem kérnék ilyet senkitől. legfeljebb akkor ha már kapcsolatban lennék vele és nem bírnám a cigiszagát. az egészséged viszont a tied, szerintem nem nők kedvéért kell leszokni róla, emiatt nem érdekelne, nem értékelném gesztusként.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem jelentene sokat, hülyeség ilyesmit kérni bárkitől is.
5/5 anonim válasza:
Ez egyaltalan nem bizonyitek arra, hogy mennyire szeret vagy sem.
Az o teste, az o elete, az o egeszsege. Azt csinal amit akar.
Ha engem zavar, megkerem, hogy a jelenletemben ne szivja, de a maganeleteben azt csinal amit akar. Ha meg oda kerul a dolog, hogy osszekoltozes, akkor is tudnek kompromisszumot kotni, pl. lakasban nem, de utcan, melohelyen, azt csinal amit akar!
Fiatalok vagytok meg, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!