Miért van ez itt gyakorin?
Megis lepontoztak a kocsogok
Igy sose leszek 98%-os 🤣
Van egy mondás:
A pokolban a magyarok üstje mellett nincs őr.
Ezért kérdező, ezért.
nyomor elet, itt kiadjak, irigylik a masikat akit tamogatnak, nem ertenek a dologhoz ezert duhosek, segitesz rajtuk oket miert nem segitik,
akinek meg az elete ellentete az normalisan viselkedik itt is
ezt en is ugy irom, amilyenek az elobbi kategoriaba tartozik, de en nem irok szarsagokat, de mindig lepontoznak ha irok, ha segitek, vagy elmagyarazok valami tudomanyosat. De nem egy pontoz le, hanem vagy 12. De abbol a 12 bol igazabn neha jon 3 - 4 felpontozo. Nincs nagy ertelmele foglalkozni veluk, meg a pontokkal.
Max annyi, hogyha keves pontod van kevesebb valaszt/kerdest irhatsz ki, esetleg jelentenek az mar kegyetlenseg. Velem volt mar ilyen es semmi extrat nem irtam hogy "a jo bu*lye b*zi lmbtq" szeru, sot, azt meg fel is szavaztak. Moderatorok meg ezzel sokszor nem foglalkoznak, mert ok sem a szabalyzatot kovetik, hanem onkenyesen hoznak dontest.
Mi van tizenhatos, nincs jó kedved? Szerintem az előzőek a hozzád hasonló boldogtalan emberekre gondoltak. De ne aggódj szerintem többen jelentik kedves kommentedet, meglátjuk ki nevet utoljára
Ja és szívesen 😊
Mert sokan nem értették meg, hogy a pontozás a válasz hasznosságát hivatott mutatni, nem pedig az alapján kellene a zöldre, vagy pirosra tapicskolni, hogy az illető egyetért-e az adott válasszal, avagy sem.
Meg volt egy olyan tag is, akinek volt egyszerre 4-5 aktív felhasználója, és abban élte ki magát, hogy az összessel állandóan lepontozott mindenkit.
Egy jó darabig engem is bántott az értékelés, mert egy csomószor jártam úgy, hogy engem lehúztak, az meg 100%-on állt, aki csak annyit írt, egyetért velem. Vagy akkor is, amikor elég szépen pirosban voltam, de utánam mindenki maxon állt, pedig majdnem szó szerint az én szavaim írták le újból.
Szóval az itteni értékelésekben sokszor semmi logika nincsen.
18
a gond az a pontozassal, mert hulye a rendszer. valasz % jo/rossz arany szerint lepsz szintet meg valasz/kerdes alapjan. Ha szintet lepsz annal tobb kerdesed lehet meg valaszod es privat uzid. Ha 5 pontos vagy szintben akkor vegtelen minden. Ez a baj a pontozassal aki kezdo mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!