Mièrt van egyre kevesebb kèrdès itt gyakorin?
’Mièrt van egyre kevesebb kèrdès itt gyakorin? Ti is èszrevettètek? Règebben mèg nèhány hónappal ezelőtt is… Most meg…’
A számok nem ezt mutatják. Áprilistól írtam táblázatba; áprilisról májusra, majd májusról júniusra volt visszaesés, de nem drámai. Azóta hónapról hónapra stagnál az átlagos napi kérdésszám. Ez áll augusztus eddig eltelt négy hetére is, és az utóbbi egy hétre is.
Lásd: [link]
5# vagy épp a nyaraló dolgozóknak.
Te se gondolod komoylan hogy gyerekek járnak fel ide trollkodni főleg? A tiniket hidegen hagyja egy iylen noname oldal és inkább a haverjaival van vagy sorozatot néz. CSak az élettelen gyk függő dolgozók járnak fel ide trollkodni.
Szerintem kategória- és hónapfüggő.
Tapasztalataim szerint az "Ünnepek" kategória főleg karácsony előtt pörög igazán, illetve "utószezonként" még Szilveszter/Újév környéke is forgalmas.
Most például holtszezon van, napi max 2-3 új kérdést tesznek fel, de novemberben, decemberben akár napi 8-10 új kérdést is feltehetnek a karácsonnyal, szilveszterrel kapcsolatban.
Az "Utazás" kategória pedig a nyár előtti hónapokban szokott pörögni, ősszel pedig kevesebb új kérdés szokott születni.
Biztos jóval kevesebb a felhasználó mint volt. Idáig az összesített 30 napos toplistán bőven-bőven 1000 felett voltam, de még úgy két hónappal ezelőtt is, most meg már benne vagyok az 500-ban.
És nem mondhatnám, hogy ennyivel többet válaszolok. Sőt. Ahol eddig jártam leginkább, ott jóval kevesebbet vagyok, és másik egy-két kategóriába bár benéztem, de csak pár kérdés/válasz erejéig.
Nem hiszem, hogy ez tolt volna annyira előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!