Elkezdtem észlelni hogy valaki kiír egy kérdést és én válaszolok rá. Tök értelmes, tényleg használható válaszok és erre lepontoznak mások meg akik tok csúnyán beszélnek nekik 60% fölött van
És tegyük fel én írok egy válasz kapok rá 76%-ot valaki meg egyetért velem az meg egyből 100%
aug. 22. 05:56
2/21 anonim válasza:
Logikát keresel egy következmények nélküli, végletekig anonym oldalon?
Ezért van, hogy szarok a pontokra, felőlem 2%-os is lehetek, már az is dedó, hogy téged ez érdekel.
aug. 22. 05:57
3/21 anonim válasza:
Mert itt ez a színvonal. Eleinte engem is érdekelt, de ma már nem.
Egy olyan egyszerű kérdésre, hogy a nyarat vagy a telet szeretem jobban, arra az a válaszom, hogy a nyarat, erre a sárga földig leszavaznak, de aki a telet írja, azt az égig magasztalják. Pedig nem vagyunk egyformák, mindenki mást bír, mást szeret. És addig, míg ezen az oldalon ez az igen alacsony értelmi és érzelmi szint lesz többségben, addig nem kell foglalkozni a pontozással.
aug. 22. 06:02
4/21 anonim válasza:
Trollok. Ne törődj velük.
aug. 22. 06:15
5/21 anonim válasza:
Azt is vedd számításba, hogy sokszor lepontoz, de vitázni nem tud veled. Van ilyen. Nekem is vannak olyanok, hogy nullát kapok mert mondjuk reménytelenül bizakodó vagy pozitív vagyok és igyekszem jól felfogni a dolgokat. Na és? Nem vagyunk egyformák, van aki sokkal pesszimistábban látja a világot, vagy éppen rossz hangulata van, azoknak soha semmi nem lesz jó. Megfelelni pedig úgysem tudsz mindenkinek.
aug. 22. 06:34
6/21 anonim válasza:
Mint például a négyest. Érthetetlen npc trollok!
aug. 22. 06:35
7/21 anonim válasza:
Ezért lenne jó, ha a kérdés kiírásánál el lehetne dönteni, hogy akarsz értékelést a válaszokra vagy sem. Eleve az eldöntendő kérdéseknél teljesen felesleges is, pl. android vs iphone, tél vs nyár, stb. Ugyanígy a szavazásokat sem tenném alapból publikussá, csak a kérdés kiírója láthatná.
A hasznossághoz pedig sokszor köze sincs az értékeléseknek, olvastam már szakmailag megalapozott választ lepontozva, a szomszédtól hallottam hogy... fajta választ pedig felpontozva, mert az tetszett jobban sokaknak. Vagy ott a társkeresési problémák kérdéskör, ahol pedig egyértelműen nem hasznosság vagy igazságtartalom szerint vannak értékelve a válaszok, hanem hogy mennyire pc a válasz.
aug. 22. 06:35
8/21 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki beleköt mindenkibe, akkor is ha a másiknak igaza van. Névtelenül így tudják a traumáikat levezetni, ahelyett elmennének pszichológushoz.
aug. 22. 07:02
9/21 anonim válasza:
"mások meg akik tok csúnyán beszélnek nekik 60% fölött van" A többi részre nem tudok mit írni, hogy miért pontozódik fel túl gyorsan valami, erre a jelenségre viszont csak az lehet a magyarázat, hogy a gyakori fogyasztói értéknek látják a trágár beszédet. Mi más lehet a magyarázat szerinted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!