Mennyire elfogadott kavezoban tanulni?
Figyelt kérdés
Szerintetek Magyarorszagon mennyire elfogadott beulni egy kavezoba es tanulni egy ital/sutemeny mellett?aug. 21. 15:46
1/10 Avocado2 válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj.
De ha mondjuk csak bemész egy kávézóba és úgy ülsz le tanulni hogy nem veszel semmit hát lehet egy idő után szólni fognak. De még ez sem valószínű.
2/10 Senior Séf válasza:
Teljesen természetes, ha közben fogyasztasz is.
3/10 anonim válasza:
Ja én is imadom az olyanokat akik csak ülnek és telefonoznak
4/10 anonim válasza:
Ha fogyasztasz, és nem zsúfolt helyen foglalod a helyet órákig, akkor nem gáz. Bár egy könyvtár lehet hogy jobb lenne.
5/10 anonim válasza:
Sokakat láttam így dolgozni - beül, kér egy kávét, ott a laptop, wifi általában van.
6/10 anonim válasza:
Illetlenseg foglalni a helyet ha nem fogasztasz egy kavé meg 5 perc, nem 1 ora.
7/10 anonim válasza:
*Ki is dobhatnak ha olyan a hely hogy nem türi.
8/10 anonim válasza:
Nem nézik jó szemmel, meg is értem. Menj egy könyvtárba.
9/10 anonim válasza:
A kávézó egy profitorientált vállalkozás. Az asztaloknak pénzt kell termelni. Ha nincs bevétel, a hely tönkremegy. Nem lehet egy 1000 forintos kávéval órákig lefoglalni, feltartani egy asztalt. El lehet molyolni egy kávé mellett mondjuk úgy egy fél órát, az még belefér. De aztán vagy megint rendelsz valamit, vagy szedni kell a sátorfát.
10/10 anonim válasza:
#1:
Mindenképpen szólni fognak, mert ilyen helyen fogyasztani kell valamit, mert kávézó, és nem könyvtár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!